21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Czytam i czytam i to mialas byc nasza taka bardziej naklejeczka...mam na mysli tutaj moze jakis napis malopolski klub alfy i mysle ze moglo by byc wiecej kolorow bo na belli mrutyny nie kazdy zobaczy ewent.na szybach...i przedewszystkim co przedstawia to logoXd????????? Wymyślmy coś swojego moze bedziemy wtedy bardziej rozpoznawalni.... dzieki czemu beda podziwiac nasze autka haha xD rozmarzyłem sie...
![]()
ja myślałem jak by te naklejki wyciął ploterem tnącym na folii samoprzylepnej i zrobił w różnych kolorach np. czerwony, czarny i srebrny bo u mnie jak przykleję taką czerwoną to bym sobie mógł równie dobrze zrobić przeźroczystą![]()
GRUPA południowa troche zle sie moze nie ktorym kojarzyc wiadomo dlaczego...:] a Polska południowa spoko moze jeszcze jakies propozycje??:]
cholender... mnie jednak nie bedzie 3 lutego na spocie ...przychodze do pracy a tu dni ówka zrobiona od 14 ;/
PiterR wyslij mi na priv adres wysyłki to wysle ci wizytówki i rozdasz troche na spocie , powiny do srody dojsc , jutro je wysle. tylko napisz ile wysłac , 100 szt ??
wizytówki po 13 gr za szt.
Ostatnio edytowane przez lucas12053 ; 29-01-2010 o 14:29
lucas12053 chyba PiterR się nie obrazi że wypowiadam się za niego ale on jest przez weekend niedostępny na necie więc raczej Ci nie odpisze na posta....wizytówki chyba będą musiały poczekać...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)