Też się zarejestrowałem. Postaram się dziś kupić bilety i j/w![]()
Też się zarejestrowałem. Postaram się dziś kupić bilety i j/w![]()
145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym wlascicielem alfy 156, ktora wymaga remontu, ale mam nadzieje ze uda mi sie ja sensownie zrobic dla siebie, ogolnie autko jest w miare mlode o nieduzym przebiegu, lecz dosyc poobijane, wiec trzeba bedzie wlozyc w nie troche pracy, lec zi tak sie ciesze ze owa alfe posiadam, autko tego tepu zawsze chcialem miec wiec wierze ze w moich rekach autko choc zaniedbane dostanie nowe zycieNie wiem czy jest tu mozliwosc zalaczenia zdjec i nie wiem czy pisze ten post we wlasciwym temacie, a jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc
Mieszkam w Roscommon, nie wiem cyz kojarzycie ta miescine, na forum zaprosil mnie kolega ktoremu obiecalem ze sie tu zapisze, mam nadzieje ze dowiem sie tu wielu ciekawych informacji i pomozecie mu moja alfe doprowadzic do porzadku
cokolwiek w niej zrobie zamieszcze zdjecia, mam nadzieje ze koncowy efekt bedzie zadowalajacy
to tyle na powitanie, pozdrawiam wszystkich
![]()
Witamy na forum alf156.
Miejsce na post jak najbardziej odpowiednie. Zdjęcia możesz dodac w galerii na swoim profilu.
Możesz dołączyc do naszej grópy http://www.forum.alfaholicy.org/group.php?groupid=54
Z mojej strony mogę ci polecic żebyś części kupował w Polsce. Z autopsji wiem że przy niektórych częściach różnica w cenie to nawet 400%.
Gratuluję wyboru marki
Pokarz jakąś fotkę obecnego stanu auta!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zróbcie panowie jakieś fotki z eskapady na Irish Festival of Speed ja niestety się nie wybiorę. Z chęcią bym się tam pokazał, ale w tym terminie mam już jakieś plany i małe wydatki.
PZD Rychu
Ostatnio edytowane przez richi102 ; 13-07-2011 o 20:12
Dzieki za powitanieWrzuce zdjecia mam nadzieje ze jutro bo dzis autko oddalem zaufanemu mechanikowi na generalny przeglad, zobaczymy co w niej siedzi dokladnie od strony technicznej, od strony wizualnej nie jest najlepiej, chyba bez malowania sie nie obejdzie hco moze jestem w bledzie, jak ktos bedzie mial jakies pomysly to smialo dawac znac
Pozdr
![]()
Witaj gorąco AlfCo do fotek, to ja się definitywnie wybieram na festiwal i na pewno zrobię tyle fotek, ile mi się na karcie pamięci zmieści
Za ok. godzinkę będę miał zabukowane bilety.
"Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.
to spoko Cool_Kid z chęcią obejrzę fotki bo w PL będę miał dostęp do neta , także z góry dzięki![]()
Na razie jest nas czterech... Może ktoś jeszcze się skusi ?
Bilety kupione![]()