ogarnalemproblemem okazala sie przeplywka. Teraz smiga jak szalona tym bardziej ze to Selespeed
A nad Sosine wybieram sie, trzeba sie wkoncu zapoznac z Alfaholikami "Alkoholikami"![]()
ogarnalemproblemem okazala sie przeplywka. Teraz smiga jak szalona tym bardziej ze to Selespeed
A nad Sosine wybieram sie, trzeba sie wkoncu zapoznac z Alfaholikami "Alkoholikami"![]()
Tomek myślałem nad tą Sosiną 9 ale Ania ma wtedy szkołę, a poza tym bez Ciebie nie jadę![]()
Ja moze pojade ale dopiero wyrobie sie po 15:00 gdzies bo mam na rano do pracy
---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
tak wiec tam moze bede na 16:00 ale to jeszcze bedzie temat to obgadania z Marta![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Wybiera sie ktos nad Sosine na spota 9 pazdzierwnika oprócz mnie i LOtka?
Chłopy ruszmy sie i pokazmy ze po KCH tez smigaja AR
Wkoncu Sosina jest nie daleko
Jak by cos to podaje termin i godzinke chociaz juz jest temat moze ktos czytał ale podam
SPOT 9 PAZDZIERNIKA godz.13:00
Planowany Grill i integracja
Tomek jak na razie to tylko my z KCH pokazujemy się na spotacha szkoda bo jak jeżdżę po Chrzanowie i Libiążu to dużo AR śmiga i niektóre nawet oramkowane, a na spotach zawsze tylko 2
![]()
Spokojnie teraz jeszcze kolega Krolik z nami pojedzie i moze jeszcze jego brat tak wiec nas bedzie juz wiecej
Co do drogi ok włacze GPSa chyba ze kolega zna tam droge to nas poprowadzi
Nad Sosina byłem tylko raz ale to było dawno i jeszcze w nocy
P.S
Kolego Krolik nie wiem czy sledzisz tam temat ale chyba bedzie komp i FES tez sie znajdzie kolega bocian bedzie miał tak wiec moze wykasuje to i owo kazdemu jak go ładnie poprosimya jak nie to GT mu sie spali i koniec
![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 04-10-2011 o 11:07
Tomek nie mów a palącej się Alfie![]()
Jakiej Alfie przepraszam bardzo ????
Piszesz o swojej 156 2.0 TS taka jaka ma kolega Krolik a taka jaka Tobie sie spaliła podczas orszaku u Piotrasa
Spokojna Twoja rozczochrana nie pisne ani słowa na ten temat
Zreszta poco kolege mam stresowac ze kiedys pieknego dnia spali mu sie jego ukochana Alfa poco to nie ładnie tak![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 04-10-2011 o 15:34
Co tam zatajacie ? ;d Chetnie sie dowiem kiedy sie moze spalic moja alfa ;p Pfuuuu niech sie niegdy nie pali ! Jak mnie zdenerwuje to sam ja podpale.
A co do kompa to spoko, ja jutro rano bede mial kabelek takze jak uda mi sie wszystko poustawiac to tez wezme kompa.
A to fajnie jak bedziesz posiadał takie cudo sprzyda sie w okolicy![]()