Musisz popytać kolegów ale nawet jak nikt by nie jechał z Twojej strony to i tak będziemy na Ciebie czekać na wlocie do Piotrkowa
Porozmawiaj z chłopakami z Radomia i Kielc. Umów się z nimi gdzieś po drodze. Ja będę czekał na Was w Poniatowie na stacji STATOIL ok. 10.
Spotkanie ok. 10-10:30 po Zamkiem w Piotrkowie, jak już wszyscy będą o 11:00 w kolumnie jedziemy pod eskortą policji na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł ) i tam mamy imprezę w postaci dla chętnych KZK ( zręcznościówka ), pokazy motocyklowe itp. Obiad we własnym zakresie ale jest stołówka na miejscu i obiady są zamówione dla każdego. Postaramy się załatwić TV i ludzi z gazety. Lista jest otwarta do 18 marca.
Jak możesz to wyjedź na parking LIDLA w Piotrkowie po chłopaków jadących od strony Bełchatowa i Radomska. Wszelkie ustalenia już są między Wami.
Wiec ktorzy koledzy beda jechac z Kielc przez Sulejow a ktorzy z Radomia przez Opoczno?
Ostatnio edytowane przez KeReK ; 09-03-2011 o 09:21
145Q ja jutro bede w traperze skontaktuj sie ze mna ustalimy wspolna strategie![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Dzwoniłem do Pana Dariusza Cecotki, oto czego się dowiedziałem:
1. Trasa przejazdu (z policyjną Alfą):
Zamek Królewski -> Jerozolimska ->Kopernika->Aleje 3 Maja -> Franklina Roosevelta -> Przemysłowa -> Lotnicza
Mapa:
2. Program
a) godzina przed 11:00 zbiórka, czekamy aż wszystkie safety-cary doprowadzą Alfy na parking obok muzeum.
b) po 11:00 jedziemy ww. trasą na lotnisko
- wjazd na płytę = 20zł
c) zręcznościówka:
- jazda między pachołkami
- test hamowania przed kartonami (kto bliżej zahamuje, ten wygrywa)
-
d) obiadek -> we własnym zakresie, na miejscu jest "Klub Odltot" tam można zjeść. Jak ktoś będzie chciał np. Pizzę, to zadzwonimy po super pizzę... do Pub Skyy
CDN.
Ostatnio edytowane przez 145Q ; 09-03-2011 o 11:43