Wymieniłem koła i dywaniki na letnie. Nie obyło się bez gruntownego sprzątania, mycia, polerowania itp.
Wymieniłem koła i dywaniki na letnie. Nie obyło się bez gruntownego sprzątania, mycia, polerowania itp.
letnie oponki nareszcie
wymiana tylnich hamulców, nowe linki, przewody itp. skrzynia wróciła po regeneracji, dogrywa sie, uszczelka tylnia na wale, osłony przegubów i hmmmm chyba coś tam jeszcze było jakies drobiazgi![]()
wymiana tulei na tylnym zawieszeniu, wymiana tulei na wahaczach górnych (ciekaw jestem jak długo wytrzymają) zbieżność, geometria i na koniec letnie kapcie na 17![]()
Samochody są na benzynę. Na olej napędowy jeżdżą traktory i ciężarówki, a na gazie gotuje się obiad. Tyle w tym temacie.
nowe przewody hamulcowe,świece,olej,filtr,oleju,żarówki night breaker plus firmy Osram i nowe Led postojowki![]()
Wymieniłem zestaw zegarów, wyosiowałem, zmieniłem gałkę biegów i odstawiłem Bellę do wymiany przedniego zawieszenia
Za chwilę zbieżność, kapcie.
wymiana wahaczy tyl, przod, olej, filtry, niestety malowanie calego boku- ktos nie mial co zrobic z kluczami
końcówki drążków *2 , łozysko, dolny wachacz nooooi geometria zrobione oczywiscie
Wymieniona uszczelka pokrywy zaworów i gumy stabilizatora tył.
konserwacja skóry mleczkiem