z podsufitką sobie poradzę![]()
Robota była by fajna gdyby nie ciasnota pod maska.niektorzy wywalaja klapy przy okazji wymiany rozrzadu.Mozna usunac klapy nie demontujac go.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
mnie czeka wymiana rozrządu więc zrobię to na raz. znalazłem firmę która się tym zajmuje i raczej im to zlecę
Wie ktoś jaka jest cena rozrzadu i wyciecia klap w 2.4 jtdm u cinka?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
W normalnym warsztacie za wymine rozrządu zapłaciłem niecłe 1000zł częsci oryginalne ricambi. Koszt usuniecia klap z pospawaniem kolektora to ok 500zł. Także jak nie planujesz niczego wiecej to w tych przypadkach komp i hamownia nie beda potrzebne wystarczy zwykły warsztat bez specjalistycznego zaplecza.Chyba ze zamierzasz przy okazji stroic auto.
,,w życiu pokochalem kobietę i alfe, ujmują za serce i potrafią zrujnować domowy budżet"[/COLOR]
Poki co tylko rozrzad i klapy... W nastepnym miesiacu strojenie i moze jakis chipa pozniej zbieram na regen skrzyni ;D
A ja zaplacilem za komplet gatesa 400zl plus 200zl za wymiane. Jak dolozysz pasek continentala to rozrzad mozna wymieniac po 5 latach a nie 3ch jak w przypadku gatesa
Rozrzad najlepiej INA czy jaki?