nie no autko wyglada swietnie zadbane i wogole ale silnik to jednak wiesz slyszalem ze troszke stuka, a nie przegrzales go ostatnio ???
nie no autko wyglada swietnie zadbane i wogole ale silnik to jednak wiesz slyszalem ze troszke stuka, a nie przegrzales go ostatnio ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
w weekend, jak znajde chwilę czasu, poskładam swoje materiały, godzinkę nagrania mamP
btw, nowy look mojej Ali![]()
![]()
Cent robi choinke na swietanieno loozik mi sie podoba
Gapcio a jak tam Twoja przepustnica w Boxerku?? ;>
Cent. Czekamy na Fotki i Filmiki![]()
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
A my wczoraj z Marcinem siedzielismy prawie do 1 w nocy w Plazie i robilismy sesje foto mojej Bellinieprzytomny jestem
http://www.alfaromeo-poludnie.pl/gal...9-td-1995.html
własnie nie przegrzałem wszystko chodzi jak powinno , byłem u mechnika powiedział ze pod względem mechanicznym wszystko wydaje sie ok jeszcze tylko pod kompa
nie moglem sobie darowac tego i zaczolem grzebac i teraz otwiera sie calutkaNapisał Poppss
![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
hehe no to czekamy na kolejny zlot coby sie scignacale tym razem i ze mna sie bedziesz musial zmierzyc
Showtime i ja sie znalazlem w white Gtva w tej sesji??
![]()
Gratulacje dla fotografaNapisał showtime
Nie widać ani jednej zmarszczki!
showtime, nie obraź się proszę za skojarzenie: przypominało mi się jak w TV specjalnymi obiektywami kręcili Irenę Dziedzic, żeby nie było widać upływu lat![]()
Pozdrawiam
Paweł
Hehe, Paweł moja zmarszczek ni maNapisał Papamek
sam widziales, tylko niedlugo pewnie zderzaki zaczna sie marszczyc. Nie ma na nie sposobu...
![]()