Temat: Co tygodniowy spot - pod mostem Milenijnym

Użytkownik Embrion Avatar marcusray
    Mieszka w
    Kondratowice
    Auto
    AR 147 1.6 Ts 88kw

Domyślnie

Cytat Napisał dawid2311 Zobacz post
    Dokładnie "furman" ma rację... W czym jest problem by przejechać się i zobaczyć ? Mi na przykład nie uśmiecha się w styczniu jak wieczorem będą temperatury minusowe stać i się telepać przez 15min i zaraz się żegnać bo dupa marznie i jest nie fajnie mimo że jeszcze człowiek by posiedział bo jest fajna atmosfera. A jeżeli jest kilka osób które nie zaglądają tu na forum spotu to trzeba je zachęcić do tego... Jeżeli mamy kontakt tu to możemy też zdobyć kontakt na Facebook lub telefon i informacja w postaci sms... Ale to trzeba chcieć ! I w taki sposób wyklucza się dupny przepływ informacji co szkodzi nam wszystkim Poza tym jak już pisałem wcześniej. po drugiej stronie ulicy jest Mc Donalds , KFC , Lukoil ,i można podejść na kawę a pod milenijnym gdzie ? To tylko pomysł na czas zimowy nie na stałe...

Zgadzam się. Jak na spot pod milenijnym nie przyjeżdża zwykle więcej niż 4-5 samochody... to co będzie w zimę przy ujemnych temperaturach? według nie niech zdecydują ci co tam bywają najczęściej... nie mówię o sobie... bo mam kawałek do Wrocławia... ale Ci co są co spot...

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar malgo

Domyślnie

Nie przesadzajce nie ma minusowych temperatur.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar tomaszchwesiuk
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    ALfa Romeo GTV busso 3,0 v6 24v, Alfa 156 1,9 jtd SW Sportwagon 150KM 2005r

Domyślnie

Nawet kalesony mie trzeba zakładać :-)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Użytkownik Świeżak Avatar ale.mar.szu
    Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Nie kumam Was. Raz marudzicie że zimno że wieje przyjeżdża MAX 4 auta na każdym spocie od miesiąca wstecz kombinujecie gdzie przenieść spot żeby było cieplej a jak już coś się postanowi to obrót o 180 stopni. Ja mam po kokardy zadowalania wszystkich w koło w związku z czym skaczcie z nogi na nogę siorbajcie nosem narzekajcie jakie to inne grupy są zorganizowane, a ja zadbam o swoje zdrowie i nerwy i zapadnę w "sen zimowy".
    Dozobaczenia na wiosnę.
    Ostatnio edytowane przez ale.mar.szu ; 15-12-2014 o 21:20

Użytkownik Rowerzysta Avatar dawid2311
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.0JTS 16V 166KM

Domyślnie

Było zimno... Padł pomysł by na czas zimy przenieść spot w inne miejsce gdzie parking jest osłonięty i jest cieplej. Do tego możliwość na wyciągnięcie ręki na kawę tuż pod nosem gdzie nie ma takiego zjazdu klientów przez okres świąteczny i sylwestrowy... Padł pomysł na Kaufland przy ul. Bardzkiej... Opisało się to miejsce , zdobiło zdjęcia dla oka jak to wygląda i poinformowało wydaje mi się sporo osób gdyż są osoby za tym pomysłem... teraz spotykamy się ze sprzeciwem i niepotrzebnym podziałem zdań... Organizujemy to chyba na tyle wcześnie puki jest jeszcze znośnie w kwestii pogody... A gdy zrobi się zimno na spocie pewnie pojawią się tylko 4 lub 5 aut bo zimno odstraszy... Czyli Ja , Ola , Gosia , Tomek i ci którzy się wyrobią z pracy lub nie stwierdzą że jest za zimno... Ja nikogo już nie będę nakłaniał do pomysłu zmiany miejsca gdyż jestem od niedana jak to któryś z kolegów zdążył nadmienić... Jest jeszcze cały wtorek i prawie cała środa... Proszę więc by koledzy i koleżanki w takim wypadku określiły miejsce gdzie mogli byśmy się spotkać by nie było rozczarowania że połowa ludzie jest np. na ul.Bardzkiej a połowa po staremu pod milenijnym.. Pozdrawiam

Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał dawid2311 Zobacz post
    Było zimno... Padł pomysł by na czas zimy przenieść spot w inne miejsce gdzie parking jest osłonięty i jest cieplej. Do tego możliwość na wyciągnięcie ręki na kawę tuż pod nosem gdzie nie ma takiego zjazdu klientów przez okres świąteczny i sylwestrowy... Padł pomysł na Kaufland przy ul. Bardzkiej... Opisało się to miejsce , zdobiło zdjęcia dla oka jak to wygląda i poinformowało wydaje mi się sporo osób gdyż są osoby za tym pomysłem... teraz spotykamy się ze sprzeciwem i niepotrzebnym podziałem zdań... Organizujemy to chyba na tyle wcześnie puki jest jeszcze znośnie w kwestii pogody... A gdy zrobi się zimno na spocie pewnie pojawią się tylko 4 lub 5 aut bo zimno odstraszy... Czyli Ja , Ola , Gosia , Tomek i ci którzy się wyrobią z pracy lub nie stwierdzą że jest za zimno... Ja nikogo już nie będę nakłaniał do pomysłu zmiany miejsca gdyż jestem od niedana jak to któryś z kolegów zdążył nadmienić... Jest jeszcze cały wtorek i prawie cała środa... Proszę więc by koledzy i koleżanki w takim wypadku określiły miejsce gdzie mogli byśmy się spotkać by nie było rozczarowania że połowa ludzie jest np. na ul.Bardzkiej a połowa po staremu pod milenijnym.. Pozdrawiam
    Mnie Dawidku w tą dziecinadę już nie mieszaj ja mam serdecznie dość "robienia każdemu dobrze"
    DOBRANOC

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar malgo

Domyślnie

Ola skoro umowiłaś się ze wszystkimi na Bardzkiej to wypadało by się tam pojawić,a nie pisać do wiosny.....

Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał malgo Zobacz post
    Ola skoro umowiłaś się ze wszystkimi na Bardzkiej to wypadało by się tam pojawić,a nie pisać do wiosny.....
    Gosiu śmiem wątpić że ktokolwiek gdziekolwiek się pojawi skoro nadal macie problem z podjęciem konkretnych decyzji.

Użytkownik Rowerzysta Avatar dawid2311
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.0JTS 16V 166KM

Domyślnie

Teraz zrobił się taki bałagan że nie wiadomo gdzie kto przyjedzie... bo jak była rozmowa to kilka osób milczało a jak decyzja zapadła to pojawia się sprzeciw... Ja też tego nie rozumiem. Albo jesteśmy zgrani albo nie...

Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Dlatego ja nie mam zamiaru się denerwować zastanawiać gdzie kto co i jak wysłuchiwać sprzecznych opinii.