kolege z niebiańsko turkusowej 156 łapki były wczoraj popołudniu w okolicy knurowa
kolege z niebiańsko turkusowej 156 łapki były wczoraj popołudniu w okolicy knurowa
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja pozdrawiam czerwoną oramkowaną AR 156 na blachach SCZ NC.. stojącą dziś pod warsztatem MCA Maćka w częstochowie![]()
no ja zostawiając ją tak pomyślałem czy nie otrzymam wynagrodzenia pieniężnego za to ale najważniejsze że każdy kto wjeżdżał od Częstochowy widział ją
no właśnie czytałem że ciekawa impreza u was się szykujetylko że uczelnie mam i raczej odpadam
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 która dziś popołudniu stołowała się w Gliwickiej Bomboli![]()
Dziś ok. 18:00, na autostradzie A4 Krakow-Szarów, obtrąbiona granatowa 156 JTD2.4 sedan, z ramkami klubowymi, rejestracja "KN"
pozdrowienia dla kierownika![]()
Aniucha dokładnie takie
Pozdrawiam kolege z ciemnej 156 widzianego dzisiaj w Zabrzu obok urzędu miejskiego koło 14.
pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 146 WI..widzianego przed 16 kolo PKS w Wodzisławiu
również pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez alfaradek146 ; 06-04-2011 o 17:36
Alfy to zaczarodziejskie samochody
Pozdrowienia dla wiedzmaaka za nie oczekiwany szybki spot![]()