Czołem! Czy posiada ktoś dystans do swojej alfy z rozstawem 5x98? Potrzebowałbym pożyczyć w celu dorobienia u tokarza kompletuOczywiście odwdzięczę się jakimś piwkiem bądź kapką oleju
![]()
Czołem! Czy posiada ktoś dystans do swojej alfy z rozstawem 5x98? Potrzebowałbym pożyczyć w celu dorobienia u tokarza kompletuOczywiście odwdzięczę się jakimś piwkiem bądź kapką oleju
![]()
Wypadek 159 na Widzewie :-(
Znajoma?
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/g...b9633fa4,1,3,9
Przejeżdżałem tamtędy chwilę po wypadku i nie dało się poznać z przodu że to alfa. Specjalna jednostka straży musiała interweniować.
Rondo Sybiraków to jedno z bardziej niebezpiecznych miejsc i niemyślący kierowcy tam wymuszają pierwszeństwo, tak samo było z rondem inwalidów do czasu zamontowania sygnalizacji i tu teraz stukają się mniej.
Szkoda autka :/ Kurde.. jeżdżę tamtędy niemal codziennie...
Dobrze, że nic większego się nie stało.
Większość kierowców jadąc autem służbowym olewa przepisy i się wpieprza na trzeciego. Jak ktoś ma przód do roboty to polecam rondo lotników lwowskich. Ludzie z prawego pasa (bo na lewym jest kolejka i nie chce im się czekać) notorycznie skręcają w lewo jeszcze trąbiąc przy tym jakby miał pierwszeństwo... W ciągu ostatniego tygodnia miałem 4 razy klienta na remont przodu (jeżdżę tam codziennie). Zazwyczaj służbówki albo wyższa półka (jakieś audi albo merol).
Jechałem właśnie z roboty i ta rozbita 159 dalej tam stała razem z radiowozem.
Trzeba jednak przyznać ze ładnie sie złożyła..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------