Temat: Co tygodniowy spot - pod mostem Milenijnym

Użytkownik Maniak resoraków Avatar rain
    Mieszka w
    Niziny
    Auto
    Stilo 1.9 JTD, Brava_HGT

Domyślnie

Ja tylko dodam że to nie jest pierwsza zima. Spot pod milenijnym przetrwał już 3 to i 4 da radę. Słabsza frekwencja jest naturalna i nie ma co lamentować z tego powodu. Jak ktoś chce przyjechać to bierze czapkę i rękawiczki i tyle. Parking pod Kauflandem jest także otwarty i niepodziemny, zysk będzie niewielki. Ja widzę tylko jeden plus Kaufa - jest jaśniej.
    Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
    Co mi się przez łapki przewinęło:
    Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v

Użytkownik Rowerzysta Avatar dawid2311
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 2.0JTS 16V 166KM

Domyślnie

Brak mi słów mimo że jestem od niedawna. Zazdroscicie zgrania i organizacji innym miastom?! Co coś z tym róbcie a nie dawać pomysły na nowe miejsce a potem mówić nie i odwracać kota ogonem bo korki... Zaczynam rozumieć pewne rozmowy przed organizacja czegokolwiek... :-(

Użytkownik Świeżak Avatar ale.mar.szu
    Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał dawid2311 Zobacz post
    brak mi słów mimo że jestem od niedawna. Zazdroscicie zgrania i organizacji innym miastom?! Co coś z tym róbcie a nie dawać pomysły na nowe miejsce a potem mówić nie i odwracać kota ogonem bo korki... Zaczynam rozumieć pewne rozmowy przed organizacja czegokolwiek... :-(
    bingo!!!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar tomaszchwesiuk
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    ALfa Romeo GTV busso 3,0 v6 24v, Alfa 156 1,9 jtd SW Sportwagon 150KM 2005r

Domyślnie

A jake było nowe miejse. Jakie były podane. Nic. Tylko kaufland. A jakie były za i przeciw. Oczywiscie ńikt nie bierze pod uwage okresu przedświątecznego. Postawienie auta w tym czasie gorącym pod kauflandem graniczy z cudem. Zrób miejsce na to aby wiecej aut sie zmieściło. Mimakurat nie usmiecha sie zostawiańia auta wsród starszych osób krążących z wózkami pełnych zakupów.
    A jesli chodzi o zimno troche prżesada. Temperatury powyzej 7stopni. Nasza 4letnia Martyna jeździ i nawet na 2godziny. I jakos nie marudzi. I normalnie wytrzymuje. Wiec wykręcane sie zimnem jest troche nie na miejscu. A poza tym zawsze mozna podjąć decyzje. Kwadrans akademicki czekamy na wszystkich. I jedziemy sznurkiem na magnolie. Chyba ze ktos sie boi. Na dachu zawsze jest miejsce. Jakos maja tam spoty BMW mercedesy. I tam mozna iść do rożnych miejsc i jest ciepło. A ńie zostawiać auta po drugiej stronie ulicy w kauflandzie i iść do MCD.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał tomaszchwesiuk Zobacz post
    A jake było nowe miejse. Jakie były podane. Nic. Tylko kaufland. A jakie były za i przeciw. Oczywiscie ńikt nie bierze pod uwage okresu przedświątecznego. Postawienie auta w tym czasie gorącym pod kauflandem graniczy z cudem. Zrób miejsce na to aby wiecej aut sie zmieściło. Mimakurat nie usmiecha sie zostawiańia auta wsród starszych osób krążących z wózkami pełnych zakupów.
    A jesli chodzi o zimno troche prżesada. Temperatury powyzej 7stopni. Nasza 4letnia Martyna jeździ i nawet na 2godziny. I jakos nie marudzi. I normalnie wytrzymuje. Wiec wykręcane sie zimnem jest troche nie na miejscu. A poza tym zawsze mozna podjąć decyzje. Kwadrans akademicki czekamy na wszystkich. I jedziemy sznurkiem na magnolie. Chyba ze ktos sie boi. Na dachu zawsze jest miejsce. Jakos maja tam spoty BMW mercedesy. I tam mozna iść do rożnych miejsc i jest ciepło. A ńie zostawiać auta po drugiej stronie ulicy w kauflandzie i iść do MCD.

Tomek błagam Cię jesteście zaprzeczeniem samych siebie. Dzwoni do mnie Gośka i mówi że nie jeździ na spot bo zimno i mówi że można pomyśleć nad przeniesieniem piszę do Dawida że może Kaufland na bardzkiej wszyscy się godzą poczym Gosi nagle korki przeszkadzają. A druga sprawa kiedy ostatnio Martyna była na spocie? Bo jakoś sobie nie przypominam. Nie bez powodu ostatnio jest coraz mniej aut. Mi się nie uśmiecha z kolei zostawiać auta w wielkim molochu gdzie ludzi jest tysiące jak i mardznąć pod milenijnym . Z tego co widzę nikogo nie da się zadowolić i zawsze ktoś będzie miał jakieś ale w związku z czym ja się wypisuję na okres zimowy bo nie mam zamiaru się wqrwiać

Użytkownik Maniak resoraków Avatar tomaszchwesiuk
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    ALfa Romeo GTV busso 3,0 v6 24v, Alfa 156 1,9 jtd SW Sportwagon 150KM 2005r

Domyślnie

Zimno bo chorowała ostatnio. A Martyna 2 spoty bodajże temu. A na pewno bedziesz marznac pod kauflandem bo chyba tam nie chodzisz skoro ńie wiesz ile ludzi chodzi wieczorami jak jest ciasno. Nie wiem jak ty ale ja nie mam zamiaru miec obitego auta wózkiem.

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Przecież pisałem że magnolia, korona i temu podobne to skupisko sklepów i ludzi dlatego Kaufland zaproponowany. Do maka można podejść po kawę i się wrócić nikt nie każe zostawiać auta... Tomku teraz jest +7 ciekaw jestem ile aut przyjedzie jak będzie wiało i -7 frekwencja będzie cudna a wymówek milion... A korki to nie wytłumaczenie bo ja stoję wracając na estakadzie, przy Carrefour i tak samo w drugą stronę czy był problem? NIE WYSTARCZY CHCIEĆ JAK KOLEDZY I KOLEŻANKI KTÓRZY JADĄ SPECJALNIE 50KM NA SPOT BY ZOBACZYĆ 3 AUTA. Oni mogą się denerwować oni mogą robić kilometry ale ci co są na miejscu marudzą...

Mieszka w
    Oława
    Auto
    AR 147 JTD 2002 R 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał tomaszchwesiuk Zobacz post
    Zimno bo chorowała ostatnio. A Martyna 2 spoty bodajże temu. A na pewno bedziesz marznac pod kauflandem bo chyba tam nie chodzisz skoro ńie wiesz ile ludzi chodzi wieczorami jak jest ciasno. Nie wiem jak ty ale ja nie mam zamiaru miec obitego auta wózkiem.

Tomek właśnie chorowała bo jest zimno. Po co Gosia w takim razie proponuje przenoszenie spotu a potem jak już coś się postanowi to się wycofuje i jeszcze ma fochy? Nie rozsądnej było zrobić jak pisałeś "widzimy się jak zawsze pod milenijnym i po 15 min jedziemy na kawę" teraz tylko zrobił się szum i zamieszanie a pretensje do wszystkich w koło a nie do siebie i robienie z innych kretynów.

Mieszka w
    Wrocław
    Auto

Domyślnie

Ja się poddaje gdzie będzie spot tam postaram się podjechać. Dla mnie to nie problem. Jedynie nie zawsze mogę się wyrobić bo pracuję jako kierowca i raz kończę o 13tej a raz koło 19tej.
    Ostatnio edytowane przez dawid2311 ; 16-12-2014 o 11:36

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar malgo

Domyślnie

Olka jest coraz mniej aut ,bo ludzie niestety ale pracują.