Montowałem tam podtlenek LPG do Bravo 1.8 16v polecam - obsługa fachowa
Zobacz na fotki w galerii i zabierz żonę tam:
http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/hur...FUi33godQRwAFQ
Park wodny mają świetny, byłem, polecamjest tylko jedno ale czy przy dzisiejszej sytuacji politycznej w Egipcie warto tam się pchać
??
No do Turcji też można śmignąć albo na jakąś grecką wysepkę. Polecam bardziej niż Muszynę.Paweł jednego moda mniej i masz All Inclusive w ładnym miejscu.
![]()
Ja mam zagazowane 1,6 105KM. Instalacje montowałem w Krakowie i jestem bardzo zadowolony. Najważniejsze, że oszczędzam 3zł na litrze a nie odzczuwam żdanych spadków mocy, jeżdze jak jeżdzę
Instalacja to STAG, wtryskiwacze HANA 2000. Myślałem o montowaniu Lovato, ale po przejrzeniu wielkiej ilości stron i tematów właścicieli zdecydowałem się na droższą instalację STAGa głównie o dobrych opiniach.
A ja mam odmienny punkt widzenia na to. Ja zdecydowałem się na zagazowanie swojej alfy bo w mieście jazda wychodziła mi zbyt drogo. A spędzając 90% czasu w mieście spalanie spokojnie osiągało 10,5l. Może nie mam jeszcze takiej ilości kilometrów przejechanych na gazie bo to dopiero 5 tysięcy kilometrów, ale nie miałem z nim żadnych problemów. Instalację gazową mam nową, podlega gwarancji. Mam 45l butle zamiast koła zapasowego i wlew pod klapką.
Jakby kolega był zainteresowany zobaczeniem jak to wygląda w 147 chętnie udostępnię alfę na pogląd
Ja wykonywałem instalację w http://gazujemy.pl/. Ja naprawdę byłem zadowolony ze stopnia profesjonalizmu.
Ostatnio edytowane przez YoMen ; 05-08-2013 o 13:20
Kolego YoMen w którym miejscu dokładnie mieszkasz?
Jak byś miał w tygodniu chwilkę to chętnie bym się przyjrzał jak to wygląda i w ogóle.
Aktualnie nie dam rady, bo alfa jest u mechanika (hamulce, zawieszenie). Nie byłem świadomy, że mogę mieć oryginalne wachacze na dole i tuleje musiałem zamówić na internecie wiec muszę chwilkę poczekać aż przyjdą i mi mechanik to wszystko złoży. Myślę, że w środe/czwartek będzie na chodzie. Ja mieszkam na Porębie. Często jestem w mieście wiec umówić się gdzieś to nie problem![]()
Ok poczekam do końca tyg.![]()