Ile opakowań potrzebujesz? Sprzedam za 90 zł sztuka
http://autonablask.pl/produkt/angelw...lakierow-30ml/ i do tego jeszcze rabat na forum![]()
Ile opakowań potrzebujesz? Sprzedam za 90 zł sztuka
http://autonablask.pl/produkt/angelw...lakierow-30ml/ i do tego jeszcze rabat na forum![]()
Moje 147 powodów do szczęścia
Na tej stronie od dawna jest niedostępny.
Takie niskie ceny były przed podwyżką. Angelwax podrożał i to sporo.
to teraz żałuje, że nie wziąłem za te 35zl jak byly w promocji
147 powodów do zadowolenia
Wiedziałem,że podrożeje ale nie że aż tyle[emoji53] Jak narazie dostępny jest tylko na Mrcleaner i dają 5% rabatu[emoji4]
Moje dwa skromne słowa - jeżeli masz samochód po korekcie i nie ma specjalnie swirli to poproś kogoś kto ogarnia polerkę aby Ci Menzerną FF2000 PF 4000 pociągnął ( taki lekki finisz), następnie IPA i nałóż sobie kwarc- może być Tenzi Q7 lub Q10, Cquartz czy C1- używam czasem i polecam. Nałóż 1-2 warstwy w odstępach kilkugodzinnych odstaw autko na 24 h w garażu i tym sposobem masz spokój na minimum 12-15 miesięcy.
a mycie- myjka ciśnieniowa na myjni - sama woda lub pianą - nic powłoce nie będzie- ewentualnie jakiś Quick detailer na mokro i po sprawie.
Zasada prosta - wszelki dotyk lakieru czy to cleanerem czy to woskiem powoduje powstawianie kolejnych swirli. Efekt będzie taki ,że z czasem orobisz się po łokcie a irytacja z przybywających rysek będzie rosła.
Panowie macie może jakieś doświadczenie/sprawdzone opinie na temat tych produktów firmy Chemical Guys? Chodzi mi konkretnie o połączenie politury Black Light i Quick Detailera Hybrid v7.
Patrz, moje auto nie wie że powinno się rysować po cleanerze i wosku... może lepiej nie będę mu mówić, bo jeszcze zacznie.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Dareek dobrze prawi - zajmujecie się detailingiem na poważnie, że negujecie jego słowa?
Jeśli nie macie rysek po kilkukrotnym użyciu cleanera czy wosku to oddajcie na dokładne wymycie zmywaczem silikonowym i IPA a wtedy się przekonamy...
Przetrzyjcie lakier nową czystą mikrofibrą na czyściutkim aucie, zobaczycie efekty.
Aha - oczywiście każdy z Was kontroluje tą ilość swirli pod mocnym światłem halogenowym albo sungunem ?