Hej...widziana dzisiaj AR Gulietta ciemna w Złotoryi. Mijaliśmy się koło Orlenu około 21.30. Światełka były, łapki też. Pozdrowionka !
Hej...widziana dzisiaj AR Gulietta ciemna w Złotoryi. Mijaliśmy się koło Orlenu około 21.30. Światełka były, łapki też. Pozdrowionka !
Jakieś 2 dni temu widziałem stojącą na Traugutta bardzo ładną,czarną 147 SZ1766A - kojarzę ją chyba. Czyja to ?![]()
Pozdrawiam kierownika jasnoniebieskiej 156 DOL mijanej już drugi raz w Świdnicy na 1 maja tuż po pracy, czyli tuż po 15:00.
Dziś koło południa chyba mijana koło Niskich Łąk 145 SCI... z ramkami - mrugałem i nic
Koło 18:30 wymienione pozdrowienia z kierowcą 156SW (jasny błękit chyba, albo srebrna) na blachach OB... (ulica Krakowska / Opolska jak zwykle).
Pozdrawiam![]()
To tak: Dziś koło 18:20 na moście Grunwaldzkim czarna 147 na ramkach, z początkiem rejestracji DW 147 (nie wiem czy to zamawiane czy tak się trafiło ;D). Stałem na przystanku i tylko mi mignęła.
Jakiś tydzień temu mijałem koło Hotelu Plaza kanarkową Alfę 145, machnęliśmy sobie rękąTo ktoś z forum?
Notorycznie widywana (od pewnego czasu) w Opolu 156 1,8 TS- w kolorze mojej belli, rejestracja OP5.... Czy właściciel może trafił na forum?
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !
Pozdrowionka dla widzianej dzisiaj pod QF na koło Legnickiej około 21 zielonej 145 DOL ... i czarną 159 DWR ... którą często pod Quattro Forum