Ok, ale dla mnie to głupota na maxa.
Robicie z tego spotu nie wiadomo co.
Kiedyś bez opłatków i przenoszenia miejscówki było spoko, pomimo tego że zimno w zimie.
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Skoro było spoko czemu nikt z Was (tych początkujących spotowiczów) teraz nie przyjeżdża?
Ci co tu dyskutowali na ten temat widują się na spotach tydzień w tydzień od kilku miesięcy poza spotami również spędzają razem czas. W związku z czym uważam że jeśli mają kaprys kombinować niech to robią, a jeśli mają zamiar w SOBOTĘ umówić się na złożenie sobie życzeń też nie widzę problemu. Czepiasz się jakbyś conajmniej każdy jeden spot z nami spędzał!
Nie rozumiem po co w ogole te zlosliwe komentarze.co to daje. Tu nie chodzi o spota sn00p, chodzi o spotkanie grupki ludzi takie dodatkowe,nikt nikomu tego nie narzuca, o jakis grillach w tym temacie rowniez sie pisze. Nie bedzie sie przeciez osobnepo tematu zakladac hehe. Nie wiem po co te objekcje skoro nie chcesz by Cie to dotyczylo to po uj niepotrzebne gadanie.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest
Macie rację, bawcie się dobrze.
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Nikt nie zabroni bliskim osobom spotkać się nawet na Bardzkiej, kiedy mają na to ochotę, ale prywatnie możecie umówić się również poza forum. Do tego nie trzeba anektować na wyłączność tematu, który jest (a właściwie był) dla wszystkich. Jeśli umawiacie się na forum, to respektujcie również zdanie innych. Inaczej to wiocha jest.
Teraz zrobiło się ścisłe grono wzajemnej adoracji, które ma jedynie słuszne zdanie na każdy temat i jak się komuś spoza kręgu cokolwiek nie podoba to sio! Kto nie jest z nami jest przeciw nam. Nie tędy droga.
Podział "my" i "wy" nikomu nie służy. Nie sądzę, aby takie podejście do spotkań znalazło zrozumienie u "starych". Nie spotykamy się teraz, bo życie niestety nie stoi w miejscu, ale był czas kiedy "starzy" spotykali się z nowymi (tymi przed Wami) i mieliśmy nadzieję, że również fajnie będzie. Było średnio, bo również występowała niepotrzebna próba sił. Aktualnie wytworzona atmosfera mnie nie zachęca do przyjazdu, chociaż zdarza mi się przejeżdżać w okolicy w odpowiednich godzinach.
ja i ona - "iniemamocne"
ale prywatnie możecie umówić się również poza forum.
Podział "my" i "wy" nikomu nie służy. Nie sądzę, aby takie podejście do spotkań znalazło zrozumienie u "starych". Nie spotykamy się teraz, bo życie niestety nie stoi w miejscu, ale był czas kiedy "starzy" spotykali się z nowymi (tymi przed Wami) i mieliśmy nadzieję, że również fajnie będzie. Było średnio, bo również występowała niepotrzebna próba sił. Aktualnie wytworzona atmosfera mnie nie zachęca do przyjazdu, chociaż zdarza mi się przejeżdżać w okolicy w odpowiednich godzinach.[/QUOTE]
A co to za problem że umawiają się tutaj na opłatki itp? A co to za problem że kombinowało się nad zmianą miejsca? Od tego w końcu jest ten temat. SPOT to nie stricte spot to jeszcze milion innych pochodnych. Tak jak Asia napisała wcześniej umawiamy się tu również na grille bo tu większość zagląda. Myśle że nie było by podziałów gdyby nie robiło się problemów z byle czego. Jeśli kogoś dana propozycja nie interesuje to może najzwyczajniej w świecie ją zignorować a nie bezsensownie komentować. Im mniej problemów z niczego tym mniej zmartwień i niechęci uważam.
Hi hi I temat zdechłChyba będzie po spotach
![]()
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
Dumny jesteś z tej wypowiedzi ?