Pozdrowienia dla kierownika 147 z ksenonami widzianej dzisiaj pod mostem Grota w W-wie, jadącego w stronę Centrum. Jechałem szarą 156, przez ułamek sekundy spotkaliśmy się wzrokiem, nawet nie zdążyłem machnąć.![]()
Pozdrowienia dla kierownika 147 z ksenonami widzianej dzisiaj pod mostem Grota w W-wie, jadącego w stronę Centrum. Jechałem szarą 156, przez ułamek sekundy spotkaliśmy się wzrokiem, nawet nie zdążyłem machnąć.![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156SW jadącej ok godziny 19 z Lipna w stronę Płocka. Zagadałem nawet na CB, ale po chwili już nic do mnie nie dochodziło.
Wstawię to w woj. mazowieckiego oraz kujawsko-pomorskie gdyż wszystko rozegrało się na styku tych 2 województw.
Pozdro. Tomek (PcPlus)
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach stojącej na Dąbroszczaków dziś o 15.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Zakochany w Alfie od pierwszego wejrzenia
Były:
Opel Astra 1.6 1998
Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998
Seat Cordoba 1.6 1999
BMW E36 316i 1998
Jest:
Alfa Romeo 156 1.9 8V 115KM JTD FL 2005
Moja Becky 1.8 T.S.
Pozdrowienia dla 147 w kolorze "szampańskim" zaparkowanej dzisiaj na ul. Nowogrodzkiej przy placu Starynkiewicza okolo 16 oraz dla czerwonej Brery na rej. WN widziaj na al. KEN przy metrze Natolin okolo 17 ( obie na klubowych ramkach ). Trzecie i specjalne pozdrowienia dla pasażerów czarnej Kia Sportage na ramkach alfaclubu zaparkowanej pod restauracją Gaumarjos na al. KEN którzy z zaciekawieniem oglądali klubowe ramki na mojej 156 :-)
Ostatnio edytowane przez michals_88 ; 25-08-2014 o 06:00
A ja chciałbym pozdrowić kierownika i pasażera ciemnej 147, z którą dziś leciałem Trasą Siekierkowską. Fajniutko się Wasza 147 odpycha, to diesel?
-- Jasna Julcia
Pozdro dla 159 na ramkach, blachy NOS, spotkanej dziś ok 16:00 na Sikorskiego, Warszawa. Machaliśmy z dużego, białego motocykla![]()
Pozdrowienia dla kierownika i pasazerki czarnego GT na klaszkach WB z ramkami klubowymi.Widzanego wczoraj na Zabkowskiej okolo 19:15.PRZYWITANE odmachane. Donyslam sie ze auto parkuje na Lizbonskie![]()
Pozdrowienia dla 147 FL WD lub WB widzianą dziś (2x) koło 14h w Sochaczewie
pomachane i odmachane fajnie w końcu było spotkać kogoś z forum![]()