Co nie oznacza że się nie zdecydowałem, ten wzrost momentu może być zauważalny .Jestem umówiony na czerwiec . Zobaczymy czy będzie czuć różnicę.
Co nie oznacza że się nie zdecydowałem, ten wzrost momentu może być zauważalny .Jestem umówiony na czerwiec . Zobaczymy czy będzie czuć różnicę.
Daj znać.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Każdy ma dostęp do epera, przynajmniej do kopii z połowy 2017r. miłej lektury
http://keyeper.pekidi.com/
- - - Updated - - -
będzie bardzo wyraźny
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 04-05-2019 o 23:22
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ja program i wymianę turbo też robiłem w cinsoft. Ja mam multiair więc wymiana turbiny odbywała się bezinwazyjne, wyciągasz starą mniejszą i wkładasz większą. Wszystko pasuje.
Co do laga to powiedziałbym bardziej, że go nie ma. Na starej turbinie i oryginalnym sofcie tak się wydaje, że jest mniejszy lag ale to jest tylko odczucie![]()
No tak, ale akurat w jedzie autem odczucia liczą się najbardziej. Ja laga u siebie nie czuje. Czy w 1.4 TB też zmiana turbo na to większe jest pług nad Play czy trza coś rzeżbic? Zresztą zapytam w Cinsofcie. Jak co to tam będę robił, bo widzę, że nie ma sensu niczego innego szukać, skoro mają takie dobre opinie.
Kto chce szuka sposobu,
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ja mam serię 120 KM póki co.
- - - Updated - - -
Myślę że inst. gaz obsluzy. Akurat pamiętam, że parownik jest mocno ponadwymiarowy i wtryski też. Ty raczej nie bedzie problemu.
Ostatni pomiar jaki robiłem.
Paliwo 95
Garett 1446
IC od QV
Wtryski od abartha
![]()
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 06-05-2019 o 13:24
Kto chce szuka sposobu,
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była