Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości.
Do grona fanów kolegi belfra dołączył jeszcze jeden zadowolony klient. Naprawdę mam wątpliwości która gałka wygląda lepiej: fabrycznie nowa czy po renowacji
Pozdrawiam
Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości.
Do grona fanów kolegi belfra dołączył jeszcze jeden zadowolony klient. Naprawdę mam wątpliwości która gałka wygląda lepiej: fabrycznie nowa czy po renowacji
Pozdrawiam
Witaj.
Gałka do 166 2.4JTD z uwzglednieniem odesłania mojej starej. Czekam na info co do ceny i terminu. Pozdrawiam
Masz może gałkę do 159?
ile za obszycie kierownicy w 146 ti takie obszycie jak na 1/2 stronie dales podobne
Witaj, chciałbym oddać do obszycia skórą kierownicę i gałkę zmiany biegów (może) chodzi mi o jakieś fajne obszycie, mogła by być zółta nić tak samo z gałką. Kierownica bez przycisków a gałkę mam z podnoszonym wstecznym i takim plastikiem na górze. Oczywiście kierownice i gałkę po montażu odesłał. Jeżeli nie dało by się tą nicią to normalnie i jak cenowo by to wyglądało. Pozdrawiam!
hej, Belfer żyjesz? Pytam bo przestałeś odpisywać na PM. Czy ktoś ma podobny problem? Może coś się stało?
czy podjalbys sie obszycia dwoch zaglowkow (tylniej kanapy)? kolor czarny. jaka cena?