W każdym razie niech nasze modelki wysyłają CV do mrutyny, a on pewnie coś im zorganizujeNasze misski forumowe się nie zapisały, więc ktoś musi zająć ich miejsce
![]()
W każdym razie niech nasze modelki wysyłają CV do mrutyny, a on pewnie coś im zorganizujeNasze misski forumowe się nie zapisały, więc ktoś musi zająć ich miejsce
![]()
no jak powiem swojej czy nie chciała by być modelką i pozować z alfami to mnie pewnie wyśmieje
ale nie.... mam zaje... pomysłzapytam się jej czy nie chciał by kilka fajnych zdjęć ze zloty co by mogła sobie na NK wrzucić
nie ma bata że się nie zgodzi
![]()
z tego co wiem mrutyna nie bierze aparatu ze sobą![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
A ja tak lekko zmieniając tematPowiem że pozwoliłem sobie wysłać info o naszym zlocie do polskiej redakcji Top Gear.
Mam jeszcze pytanie, zapisałem się na tor, ale jeszcze nie zapłaciłem...tzn. że już się nie załapię...?
zależy kiedy się zapisałeś... ale widzę że nie pisze obok twojego wpisu (lista rezerwowa) więc chyba pasowało by wpłacić zaliczkę(lub całość) i mieć spokój
Ale pewny nie jestem... poczekaj aż ktoś z administracji napisze
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
scusa...., że trochę "śmiecę" w tym temacie....ale wracam do swojego tematu z wczoraj.....wysłałem informację do PRopaganda Studio, czyli producentów programu "automobilni" w tvp rzeszów dzisiaj rano, na razie brak odzewu, jak coś to napiszę.