to on jeszcze zyje ?... o nim to juz dawno nie słyszałem ani go nie widziałem, zreszta jak większosc starej dobrej gwardi klubowiczów ze Szczecina...![]()
to on jeszcze zyje ?... o nim to juz dawno nie słyszałem ani go nie widziałem, zreszta jak większosc starej dobrej gwardi klubowiczów ze Szczecina...![]()
Melduję, że jeszcze żyję, ale nadal nikt mnie nie namierzył, poza tymi, którzy po tym fakcie zamilkli zesłani do Afganistanu, tudzież innych zakątków świata
A niektórych ja namierzyłam - np. pana w kanarkowej 145, któremu na Wojska Polskiego z roweru pokazałam niewłączone światła, czy też pana w czerwonej 145, który na Mieszka I wykazał się zdziwieniem, że można się ot tak uśmiechnąć z auta po prawej - tysiąc innych namierzonych nie reaguje na żadne znaki - więc Kubas zastanawiam się o jakiej braci mówimy? - bo spoty to przecież nie wszystko - zwykłe używanie dróg pokazuje kto czuje bluesa, a kto tylko jeździ
Pozdrawiam wszystkich![]()
Widzę że tu głównie zachód się udziela, przesyłam więc meldunek ze środkowego pomorza: Po Chojnicach kręci się piękny czarni Spider, niestety blach nie zobaczyłem. Oczywiście jest jeszcze kilka 145 i 146, ale moja jest najpiękniejsza![]()
trzy 155, szara czarna i chyba czerwona w okresie 16-25 Sierpien na parkingu Tesco na dunskiej![]()
Wczoraj ~15:10 maly dzwon z udzialem 145 (czarno-zielona) na Bohaterów Warszawy, w korku kilka m dalej 156 szt. 1![]()
Dzisiaj na wysokości Głębokiego około 18 ,widziana srebrna 166 na ZPL , pomachane odmachane a już przestałem wierzyć że ktoś mi jeszcze odmacha.
Wczoraj przed 20 na Mieszka ustąpiłem drogi srebrnej 156 (ZS, 1.8TS), po tym manewrze jak mnie wyprzedził mrugnął awaryjkami, później miałem rozkminę czy tylko podziękował, czy to Alfisti![]()
Sobota Grudziądz około 14-30 w mieście nie daleko wylotu na Świecie srebrna 156 kierowca ręka w górę, mógł nie zauważyć od machałam, jako pasażerPozdrawiam
![]()