Strona 32 z 54 PierwszyPierwszy ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Dzieki za cenne uwagi.

Użytkownik Romeo Avatar alfasound_mania
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Alfa Romeo 155 1.8 8V;Alfa Romeo GT 1.9 JTD;Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Kayrol
    do środka auta mi kamere wsadzą? plzzz
    ale jak Cie zatrzymają i sprawdzą czytnik GPS to nie ważne czy powiesz że używasz czy nie , w bagażniku i tak będziesz miał pirata , choć jeśli melek_italia, zmontuje polską mape nie będzie ona piratem bo oficjalnie takowej nie ma a więc będzie to oryginał darmowy produkcji kolegi :wink:
    Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.

Kayrol
    Gość

Domyślnie

to czy darmowy to się zobaczy bo nie wypada tak na krzywy ryj czerpac satysfakcje z czyjejś pracy, przynajmniej przysłowiowa flaszka w podzięce się należy. Ale jesli policja by wiedziala wogóle ze w ICS jest nawigacja, to nie przetłumaczysz pałkarzowi ze to jest navi zrobiona własnoręcznie, ze nie jest piratem, bo nośnik jest nie orginalny. Najprosciej moim zdaniem jest mieć płytę z light skrajbem ( ?? ) i zrobić na niej nadruk taki sam jakorginał. Wtedy nie będą mieć podstaw do zarekwirowania nośnika ani dalszego postępowania. A a do tego orginalne pudełko z opakowaniem i wszystkimi papierami od płyty CD które szczęśliwie posiadam ^^

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Pracuje panowie,juz znalazlem nawet kogos z 166 niedaleko to mam jak sprawdzic

Kayrol
    Gość

Domyślnie

melek_italia, poszło coś do przodu ?? będą z tego ludzie ?

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomek166
    Mieszka w
    Brzeg
    Auto
    Alfa Romeo 166 rok prod. 2002 poj. 2400

Domyślnie

mam nadzieję że do przody i się uda.
    a tak z innej strony kayrol gratuluję dvd w BELLI widzę, że obrazek zmieniłeś

Boguska
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał melek_italia
    Pracuje panowie,juz znalazlem nawet kogos z 166 niedaleko to mam jak sprawdzic :)
    Co z tą płytą bo jakoś przycichło. Przydała by się jakaś informacja .
    Czekam cierpliwie na odpowiedz.!!!!!!!!!!!!!!!!

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

A ja się na tym nieznam śledzę ten temat od początku mile zaskoczył mnie Kayrol z tym dvd gratulacje jesli chodzi o navi to ja się juz poddałeł ze to będzie unas dzałać .Pozdrawiam ale i tak zyczę powodzenia w pracach nad navi <hello>

Alfa i jej ochroniarz

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Ja się poddaje... Dziś podłączyłem navigację w sposób identyczny jak odtwarzacz DVD. Na ekranie pojawił się obraz ale niestety z zakłóceniami spowodowanymi brakiem synchronizacji - wyjście podłączenie konwertera i powinno być git. Jednak nie wiem czy jest to warte zachodu ponieważ, jak pewnie się domyślacie ISC będąc w fazie TV nie pozwala na przełączanie między stacjami, zmianę temperatury itd. zatem użyteczność tego rozwiązania jest dosyć niska. Ciekawe czy naprawdę henkel ma sposób na to - chciałbym zobaczyć filmik jak navigacja uruchamia się po wciśnięciu przycisku navi i w tym czasie leci muzyczka z radia

Jedyne co nam pozostaje to płyty z mapą Polski wyprodukowane przez melek_italia - trzymam kciuki za to żeby się udało. Słyszałem że najważniejsze w tej podmianie jest to aby navigacja zczytała zgodny z oryginalną płytą kod ale o co chodzi to nie wiem ponieważ to tylko słowa które zostały mi w głowie po rozmowie z właścicielem lanci lybry.

melek_italia
    Gość

Domyślnie

Jutro robie pierwsze testy,bede mial pod domem 166 kumpla do niedzieli