Woda z octem jest jeszcze tańsza, a efekty świetne.Spróbuj, pół litra płynu do szyb Nielsena czy Unique kosztuje ~12 zł, więc dużo nie przepłacasz ponad tego Mr Muscle - ocenisz sam czy dla Ciebie warto płacić czy nie.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Do szyb bardzo dobry jest ten produkt, jest z octem koszt 7,99 za 750mlhttps://paatal.pl/product-pol-9557-A...FWTjcgodEfcFng
Pozdr.,
t.
Też psikałem na szybko 147ke. Dość ciężko się to wypracowywało szmatą ale pewnie kwestia temperatury i wilgotności. Jutro umyje Brere to przelecę Luxury Glossem. Kropelki mam gdzieś byle się fajnie nanosiło i podbijało blask.
Czym ten specifik jest lepszy od wyżej wymienionych? Cena podobna ale opinii mało.
Mnie do gustu przypadł Perfect glass cleaner z Shiny ewentualnie z megsa glass cleaner
Co do LCK - zadzwoń, gość doradzi bo to nie jest jeden specyfik a dość złożona gama (silniejsze, słabsze itd.)
Nie ma takiej kampanii reklamowej jak wymienione przez Ciebie i nie jest tak masowy, zastosowania i rekomendacje ma silne.\
Nie ma też paraliżującego wstrętnego zapachu skórzanej kanapy ze stęchłej biblioteki. Neutralny/brak/lekko chemiczny zapach. Super.
Ja od 6 lat tylko LCK stosuję, skóry się mają świetnie, colourlocka z powodu nachalnej kampanii swego czasu na KA odrzuciłem od razu, nie wiem jaki ma zapach itp. Glliptone po zapachu odrzuciłem natychmiast . Nie wiem czy i który lepszy.
LCK jest jak Duragloss - jest, działa świetnie, nie trzeba się miotać i szukać niczego innego już, jeden wybór życiowy mniej![]()
BTW - do takiego psikania jak piszesz, z łatwością nakładania, podbijający, ale i z kropelkami , po myciu można, na sucho można itd. - Aquawax duraglossa właśnie, super jest.
Ok dzięki będę się dowiadywał co i jak z tym LCK.
Co do Luxury gloss w miarę fajnie się go aplikuje w ciepły dzień chociaż i tak mistrzem szybkiej aplikacji i tak jest Finalle.
Czy możecie polecić sklep online w którym można dostać większość z wymienionych kosmetyków? Porównałem ceny w jednym bardzo znanym, niestety nie są tak korzystne jak te przytoczone przez kolegę. Podstawowy zestaw startowy wyszedł grubo ponad 4 stówki. Jeśli nie chcecie robić reklamy to podrzućcie wiadomość na priva
Is it the Truth or your image that makes your life worth livimg?
Ja do szyb wewnątrz po wielu eksperymentach używam IPA 50%. Koch był dobry, 4nano niezłe. Ale IPA najlepsza.
Co do sklepu - ja polecam showcarshine.pl