Pozdro dla kierowniczki oramkowanej(?) brązowej 156 SW po lifcie, widzianej w Olkuszu, ok. godz 18niestety byłem za daleko, żeby sprawdzić czy Pani jest w temacie
![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki białej MiTo widzianej dziś przy wjeździe na parking Galerii Kazimierz. Niestety nie odmachała i popatrzyła się raczej jak na wariata. Pewnie nie zrzeszona w klubie![]()
Ja pozdrawiam wszystkich mijanych dziś w Krakowie( a było tego troszkę )i właścicieli/ki czerwonej 156 i chyba cosmo blue 156 sw zaparkowanych prawie obok siebie na parkingu w Bonarce
![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrowienia dla pani kierownik ciemnej 147 spotkanej dziś "na maniskach", na długiej prostejOboje łapki w górę
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrawiam bordową GT, chyba oramkowaną, widzianą z daleka na rondzie za mostem koło BP w Oświęcimiu
pozdrawiam alfy jadace dzis przez droge Porąbka-żywiec po godzinie 10 bylo machane , mrugane zero odzewu..![]()
i Alfke 147 ciemna przed FL na rameczkach zaparkowana po sklepem AS w Kozach okolo godziny 14.![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
a ja pozdrawiam czerwona 147 1,6 TS SO......
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +