Jak jutro?
15-ta, jak zwykle.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Ja znowu odpadam zastepstwo w pracy 8–19 szkoda pozdrawiam
A ja chciałem dziś zawitać. Nawet pojechałem alfinę umyć na tę okazję! W drodze na spotkanie zapaliła mi się kontrolka ładowania i całe szczęście, że zawróciłem bo pod domem aku padł na amen. Parkować musiałem ręcznieNo nic może następnym razem będe miał więcej szczęścia.
Zanosi się na to, że alfina postoi trochę pod domem bo mechanik zawalony robotą![]()
Kilka fotek z dzisiaj, może ośmielą niezdecydowanychTrochę monotematycznie z modelami aut ale takie sobie wybraliśmy. Trzy dieselki, dwie benzynki, wrażenia ze spotkania bezcenne.
Informacyjnie dla chętnych:
Spotykamy się praktycznie co tydzień, godzina jest ustalana koło południa w każdą niedzielę(info w tym temacie). Zawsze na lotnisku (można się bujnąć) potem jakiś przejazd w cieplejsze miejsce w celu spożycia kawki i pogaduch o autach............. (kobitki gadają o swoich sprawach)![]()
czyli co za tydzieńmożna wpaść. a gdzie jest lotisko w pile??
A ty czego się czepiasz marudo, do czasu aż nie odzyskasz humoru nie odzywaj się do mnie, "prezesie"
Lotnisko? Każdy napotkany pilanin wskaże, ale jak pisze Tomek, potwierdź przyjazd to od Chodzieży możemy polecieć razem.