1. Nie byłoby zniżka większej za grupowe zamówienie, ktoś już wcześniej mnie o to pytał, że ze mną mogłyby zamówić jedenocześnie jeszcze 2-3 osoby... pytałem o 3-4 auta to obaj dealerzy powiedzieli, że to jest bez różnicy. Jedynie jeśli to idzie na jedną osobę to (któryś z nich mi powiedział to) wtedy można rozmawiać o dodatkowym rabacie prosto z Włoch.
2. Nie bierz matu, przedzwoniłem ze 30 firm (albo więcej). Ci co kładą powłoki to nie polecają. Ci co kładą folię nie polecają. Nawet producenci powłok nie polecają (dzwoniłem do UK prosto do producenta UNC-R i wyjaśnili mi, że oczywiście ich powłoka jest najlepsza bo nie trzeba jej odnawiać co 6-12 miesięcy, nie trzeba szlifować jej ewentualnie wtedy, więc ciężko naruszyć lakier matowy przez to ALE nawet tutaj mamy problem po 2-3 latach gdy trzeba nałożyć nową powłokę bo wtedy trzeba starą w 100% usunąć chemicznie, i nawet bez polerowania to można naruszyć lakier matowy) ....chyba, że nie będziesz kładł powłoki to bierz matowąpatrzyłem na profesjonalne woski do matowego lakieru - Angelwax luminosity - tylko ja mam uczulenie na wcieranie wosków... poza tym widziałem te krople deszczu wyschnięte na matowej julce o czym też napisałem wcześniej... i nie, ja bym auto matowe musiał myć co 2 dni z moim bzikiem do szczegółów...
Jak nie było skoro w 2015 był, sam w takowy wsiadałem do tych foteli zintegrowanych (czyt skóra+alcantara). Ale po ostatnim lifcie w 2016 nie można mieć już podłokietnika - czego dealer nie ogarnął także dlaczego nie...
Ale to mówimy o roczniku 2016, to nie ma, wiem. Do 2015 można było mieć.
Siedziałem na obydwu, prowadziłem w tych zintegrowanych.... No trzymają one, trzymają, może nie mam super opinii ponieważ w takich kubełkowych nigdy nie jeździłem, ale mając pod maską 240 koni i wciskając gaz na zakrętach to czułem, że siedzę nieruchomo... i najważniejsze dla mnie... zagłówek jest jakby wysunięty bardziej do przodu (albo mi się tak wydaje) i mogę oprzeć głowę (!) - może to śmieszne, ale przy moich gabarytach nie miałem nigdy jak oprzeć głowy przy spokojnej jeździe (nawet w trasie), a tutaj jakoś tak one są zrobione pode mnie. Ale z samego siedzenia pod tyłkiem i wygody to chyba delikatnie wygodniej mi było na tych skórzanych.