Z racji ze juz wyjezdzalismy gosc dal do reki tyle ile lakiernik chcial wziac za naprawe i rozeszlismy sie.
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
Z racji ze juz wyjezdzalismy gosc dal do reki tyle ile lakiernik chcial wziac za naprawe i rozeszlismy sie.
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
Też dobra opcja, ja zawsze mam problemy z osobami które chcą mi wmówić że to moja wina- jak dostałem strzała w zad to też była moja wina, bo gwałtownie hamowałem![]()
Audi to samochód do dawania w palnik, chyba nawet do tego S3 stworzyli, Alfa to auto dla oka, i jak dla mnie z lepszym środkiem, spasowanie nie jest wcale gorsze od Niemca, wygląd o wiele lepszy, po zrobionych 3 tysiacach mogę powiedzieć że na trasę Alfa, wygodniejsze skóry- miększe i do 3 tysięcy obrotów jest cichsza do Niemca- tu częściowa wina wydechu Sporteca, z tym że w Alfie też mam przelot, ale cichszy.
Zawiasy porównywalne tu i tu mam taczkę
Najbardziej boli spalanie na poziomie 12 litrów, chodź przepisowo w 9,5 się obróci (należy zaznaczyć że moje spalanie to 80% trasa i 20% miasto) i to że lata tylko na PB 98- chwała Bogu że paliwo tanieje
Poza tym części to tego auta to przeważnie 1/3 Alfy
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 26-08-2015 o 22:45
To może sobota 12.09?? Wcześniej u mnie ciężko z czasem .
12 chyba będę upalał Ałdi, w poniedziałek będę miał rozpiskę wtedy można coś ustalać
Może jakiś nowy termin?
Jest 156 2,0 TS, miała być GTV V6 2,0 TB, a jest ... kolejna 156 V6
chyba wszystkie weekendy do konca miesiaca mam wolne
Może następny weekend?