Znaki szczególne ? Hmmm klubowe ramkitylko ja i koleś w srebrnej 156 je ma w Szczecinku, z tyłu na szybie napis 'eco driving ? No thanks i drive AR' i z boku polska flaga razem z nikiem i stroną forum ( tak jak rajdowi kierowcy)
Znaki szczególne ? Hmmm klubowe ramkitylko ja i koleś w srebrnej 156 je ma w Szczecinku, z tyłu na szybie napis 'eco driving ? No thanks i drive AR' i z boku polska flaga razem z nikiem i stroną forum ( tak jak rajdowi kierowcy)
~ taka była piękna ! :C
Tomek do Unieścia...
W takim razie lenix jeszcze Cie nie widziałem , ale z pewnocią zwróce uwage na wlepe
Tak w ogole dzisiaj przechodziłem obok skrzyzowania ze swiatlami na cieślaka , a tam nieprzyjemny widok bo AR 147 na poznanskich blachach na awaryjnych zaniemogła na skrzyzowaniuCoś sie musialo zdupczyc , co wiiecej taki widok raczej nie skutkuje niczym dobrym bo tylko uświadami przeciwników AR jaki to złom :] . Troche szkoda , chcoaz musze przyznac ze sam też kiedyś miałem podobna sytuacje bo rozwalila mi sie gumowa tulejka od pedalu sprzegła i mi wpadlo w podloge ale mialem zapalone auto i stałem na rondzie . Oczywisce widzialem w ludziach ten szyderczy usmiech...
W duchu pewnie zesrali się ze szcześcia
![]()
hahahha zapewne tak :v przecież VW nigdy by się nie zepsuł !
Hehe , nawet " BaŁdzo" rzadkie... Swoją droga aż dziw bo specjaliści niemieckiego TUV opracowali ranking usterek i generalnie to dla właścicieli VW-ów to nawet nie trzeba częsci produkować bo przecież one maja dożywotnią gwarancję skutecznośći i wytrzymałośći
![]()
Ty żyjesz jeszcze ? To my się wczoraj mijaliśmy koło mechanika około 16;15 ?