Strona 33 z 367 PierwszyPierwszy ... 23242526272829303132333435363738394041424383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 3669

Temat: Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

clvegaz
    Gość

Domyślnie

no to moze karczma pod lotniskiem jest nie daleko, jest duzy parking no i za 4zl mozna tez posiedziec a klimat na pewno lepszy niz w kfc czy mcdonalds

http://www.karczmapodlotniskiem.pl/
    Ostatnio edytowane przez clvegaz ; 21-10-2010 o 19:37

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Darek-1989
    Mieszka w
    Ligota Polska, Poland
    Auto
    Opel Signum; 145 1.4 Boxer (była)

Domyślnie

pomysły same fajne Szkoda ze zawsze w tych godzinach 18-21 bo nie jestem wstanie wpaść do was... Ale to już moja strata:/
    Udanego spota życzę

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Darek nie możesz napisać w których godzinach JESTEŚ w stanie wpaść? Byłoby łatwiej zrobić burzę muskuf

clvegaz
    Gość

Domyślnie

Ja korzystajac z okazji ze rozmawiamy o dobrych pomyslach , chcialem wrocic do postulatu, ktory przedstawilem na ostatnim spotkaniu . Mianowicie chodzi o pomysl utowrzenia funduszu i robienia symbolicznych skladek. Raz na miesiac mozna by sie skladac po 10 zl, czy cos w tym stylu i potem gdy uzbieraly by sie juz grube tysiace w lecie moglisbysmy zorganizowac jakas duza impreze dla milosnikow Alfa Romeo, zlot czy tez piknik rodzinny jak kto woli mozna by wynajac np kamping nad zapora, czy jakas miejscowke nad jeziorem zywieckim , kwestia do ustalenia i zrobic jakas fajna DUZA IMPREZE Z WIELOMA ATRAKCJAMI , na ktora zaprosilibysmy fanow ar z calego kraju , i ktora zfinansowalibysmy wlasnie z nagromadzonych funduszy ( na prawde nie trzeba na to nie wiadomo jakich srodkow ). Co Wy na to ??

kysiek
    Gość

Domyślnie

wiem ze poza tematem ale nie chce smiecic po calym forum. Byla by mozliwosc zeby ktorys z forumowiczy pozyczyl kabelek na usb albo spotkal sie na podlaczenie kompa. pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar jamrozw
    Mieszka w
    Czechowice-Dziedzice, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Spider 916

Domyślnie

zeby zrobić duzego spota nie trzeba robić składek wcześniej przykładem jest kolega slavik , czy ligar którzy w tym roku zorganizowali naprawde wypasione spoty, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu uda mi się w końcu dojechać na spocika.

Pomysł jest dobry ale w grupie mocno zorganizowanej a niestety my jeszcze nie jesteśmy aż tak dobrze zorganizowani. Mam nadzieje że może w przyszłości to się zmieni
    Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 22-10-2010 o 10:16

clvegaz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał jamrozw Zobacz post
    zeby zrobić duzego spota nie trzeba robić składek wcześniej przykładem jest kolega slavik , czy ligar którzy w tym roku zorganizowali naprawde wypasione spoty, mam nadzieje że w przyszłym tygodniu uda mi się w końcu dojechać na spocika.

Pomysł jest dobry ale w grupie mocno zorganizowanej a niestety my jeszcze nie jesteśmy aż tak dobrze zorganizowani. Mam nadzieje że może w przyszłości to się zmieni
    mysle ze najwyzszy czas zeby zaczac tworzyc zorganizowane struktury naszego wlasnego podbeskidzkiego fan klubu ar moim zdaniem wystarczylo by gdydy zebrala sie grupa osob ktore zdeklarowaly by sie co miesiac wplacac 10 zl ( gdyby bylo takich osob 20 to mysle ze bylo by juz bardzo dobrze ) i jedna osoba ktora by pilnowala tego aby wszyscy, ktorzy sie zdeklarowali wplacali w terminie i nie zalegali ze skladkami sprawa jest prosta wystarczy tylko troche dobrej woli, a jesli kogos stac na alfa romego to mysle ze stac go tez na 10 zl raz w miesiacu wiadomo ze bez kasy tez mozna sie zorganizowac i spotkac, ale ja myslalem bardziej o jakiejs imprezie integracyjnej z jedzeniem z grila, orkiestra, skokami na bundzi i tego typu atrakcjami

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

kiedy jakiś spocik :>?

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Nekst łik, frajdej, ejtin pi em, andergrałnd parking of szoping center "sarni stok".

A Ty Wojtuś odbieraj fona bo nie wiedzieliśmy czy mamy czekać i wyobraź sobie, że pizgało ździebko, no i teraz Weronika chora i czuj się winny!

Clvegaz niezły zapał, oby nie słomiany, bo gdyba się łatwo. Wpadnij na ze 4 zloty, zobacz że to nie jest tak - to był największy bielski zlot odkąd jeżdżę chyba. Bywało i tak, że 3 ekipy były. Także spokojnie, nie pali się
    Ostatnio edytowane przez żuwik ; 22-10-2010 o 11:53

Użytkownik Romeo Avatar Weronika
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm

Domyślnie

Moi drodzy proszę o dokładne ustalenie miejscówki w tym CH Sarni Stok, gdyż ja, jako osoba mało zorganizowana geograficznie, będę jeździć 2h po parkingu szukając Was Taka mała prośba
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................