Strona 33 z 40 PierwszyPierwszy ... 232425262728293031323334353637383940 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 392

Temat: POZNAŃSKI OFF TOPIC -- Luźne rozmowy ---

Użytkownik Ogier Avatar K.O.
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Nareszcie 147 140CV :)

Domyślnie

OK, dzięki wielkie. Nie wiesz może, czy ma też części do Alfy? Muszę ją oddać do doktorka na wymianę rozrządu, paska wielorowkowego z napinaczem, tylnych wahaczy i takich tam bzdur, a wolałbym uniknąć zapewne nieco wyższych cen u panów mechaników

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał K.O. Zobacz post
    OK, dzięki wielkie. Nie wiesz może, czy ma też części do Alfy? Muszę ją oddać do doktorka na wymianę rozrządu, paska wielorowkowego z napinaczem, tylnych wahaczy i takich tam bzdur, a wolałbym uniknąć zapewne nieco wyższych cen u panów mechaników
    raczej nie ma, tam głównie oleje i akumulatory
    147 powodów do zadowolenia

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

Dzięki jeszcze raz. W takim razie teraz pytanie o powyższe - ma ktoś z Was dostęp do części w dobrych cenach do 147jtd?

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

kolega ,gord ,poszukaj ma warsztat i kl;ampoty, tu na regionalnym nawet sa jego reklamyDIAGNOSTYKA, MECHANIKA - Fiat / Alfa / Lancia
    SELESPEED - naprawa, części
    CZĘŚCI ZAMIENNE I ORYGINALNE - super ceny
    kontakt: 794 629 027

Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

nie wiem - o czesciach sie nie wypowiem bo nic tutaj nie kupuje ani nie wymieniam

Użytkownik Romeo Avatar Glovash
    Mieszka w
    CSW w PO
    Auto
    Clio IV GT, A4 B8, Leon

Domyślnie

Oleje też od dłuższego czasu kupuję w AKMUSie... mają dobre ceny i mam blisko, chociaż olej chyba najświeższy nie jest...
    Do Golfa trafiłem na MOTULa z 2011r. Teraz do BMW tam mnie wyciulali z oryginalnym BMW LL, bo przy wysyłce kurierem kosztował 29zł/1l a jak pojechałem do nich to chcieli 39 zł/1l.. więc z braku laku wziąłem u nich Mobil 1.. Wiem, że mogą mieć filtry - na zamówienie.

Co do części, ja najczęściej korzystam z SAROSa w Przeźmierowie ( bo dowożą mi do pracy) , mogę polecić też PRO-CAR z Dąbrowskiego (są na allegro)
    jak czegoś nie mają to dzwonię i na drugi dzień jest...

Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał Glovash Zobacz post
    Oleje też od dłuższego czasu kupuję w AKMUSie... mają dobre ceny i mam blisko, chociaż olej chyba najświeższy nie jest...
    Do Golfa trafiłem na MOTULa z 2011r. Teraz do BMW tam mnie wyciulali z oryginalnym BMW LL, bo przy wysyłce kurierem kosztował 29zł/1l a jak pojechałem do nich to chcieli 39 zł/1l.. więc z braku laku wziąłem u nich Mobil 1.. Wiem, że mogą mieć filtry - na zamówienie.
    a widzisz bo to trzeba ich sprytem
    zamawiam przez allegro, płace przez allegro a po odbiór wybieram sie osobiście
    ja motula kupowałem ostatnio w maju zeszłego roku i miał nabitą date ze stycznia 2012 - wiec raczej nówka
    może akurat trafiłeś na jakiegoś leżaka

Mieszka w
    Poznań
    Auto

Domyślnie

Pytanie już nieaktualne. Wczoraj odzywałem się do kolegi Gorda w sprawie części, ale niestety u siebie w sklepie był w czasie, który mi nie odpowiadał. Oleju również nie zdążyłem zakupić, bo przy obornickiej mają otwarte do 18, a ja o 17,55 byłem na Górczynie A że dzisiaj rano byłem umówiony na oddanie Belli, to juz nie miałem kiedy tam podjechac... Także niestety będzie trochę drożej, ale mam nadzieję, że dobrze

Z tego miejsca chciałbym również polecić warsztat panów Maruniak w Smochowicach. Przed zakupem przejrzeli auto mega dokładnie i w sumie nie drogo.

Do zobaczenia na drodze!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar barat
    Mieszka w
    Czerniejewo/Września/Gniezno i czasem Konin
    Auto
    Była [A147 1.9JTD 115KM], jest [E39 530i 231KM]

Domyślnie

Cytat Napisał K.O. Zobacz post
    Z tego miejsca chciałbym również polecić warsztat panów Maruniak w Smochowicach.
    Mają sporo dobrych opinii Mi też kilka razy ogarniali Alfę. W zasadzie do Alf podchodzi syn właściciela warsztatu bo ma do tego cierpliwość
    @ Mój ALF

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1,9jtd

Domyślnie

Witam dziś z wielkim żalem porzegnałem swoja belle a co idzie za tym na jakiś czas pewnie znikne z forum dlatego wszystkim chciałbym podziękować za spoty w szczególności Czarkowi i Mironowi za współprace przy organizacji zlotu mam nadzieję że jeszcze kupię bellę ale na razie potrzebuję troszkę innego autka!!Pozdrawiam