OK, dzięki wielkie. Nie wiesz może, czy ma też części do Alfy? Muszę ją oddać do doktorka na wymianę rozrządu, paska wielorowkowego z napinaczem, tylnych wahaczy i takich tam bzdur, a wolałbym uniknąć zapewne nieco wyższych cen u panów mechaników![]()
OK, dzięki wielkie. Nie wiesz może, czy ma też części do Alfy? Muszę ją oddać do doktorka na wymianę rozrządu, paska wielorowkowego z napinaczem, tylnych wahaczy i takich tam bzdur, a wolałbym uniknąć zapewne nieco wyższych cen u panów mechaników![]()
Dzięki jeszcze raz. W takim razie teraz pytanie o powyższe - ma ktoś z Was dostęp do części w dobrych cenach do 147jtd?![]()
kolega ,gord ,poszukaj ma warsztat i kl;ampoty, tu na regionalnym nawet sa jego reklamyDIAGNOSTYKA, MECHANIKA - Fiat / Alfa / Lancia
SELESPEED - naprawa, części
CZĘŚCI ZAMIENNE I ORYGINALNE - super ceny
kontakt: 794 629 027
nie wiem - o czesciach sie nie wypowiem bo nic tutaj nie kupuje ani nie wymieniam![]()
147 powodów do zadowolenia
Oleje też od dłuższego czasu kupuję w AKMUSie... mają dobre ceny i mam blisko, chociaż olej chyba najświeższy nie jest...
Do Golfa trafiłem na MOTULa z 2011r. Teraz do BMW tam mnie wyciulali z oryginalnym BMW LL, bo przy wysyłce kurierem kosztował 29zł/1l a jak pojechałem do nich to chcieli 39 zł/1l.. więc z braku laku wziąłem u nich Mobil 1.. Wiem, że mogą mieć filtry - na zamówienie.
Co do części, ja najczęściej korzystam z SAROSa w Przeźmierowie ( bo dowożą mi do pracy) , mogę polecić też PRO-CAR z Dąbrowskiego (są na allegro)
jak czegoś nie mają to dzwonię i na drugi dzień jest...
147 powodów do zadowolenia
Pytanie już nieaktualne. Wczoraj odzywałem się do kolegi Gorda w sprawie części, ale niestety u siebie w sklepie był w czasie, który mi nie odpowiadał. Oleju również nie zdążyłem zakupić, bo przy obornickiej mają otwarte do 18, a ja o 17,55 byłem na GórczynieA że dzisiaj rano byłem umówiony na oddanie Belli, to juz nie miałem kiedy tam podjechac... Także niestety będzie trochę drożej, ale mam nadzieję, że dobrze
Z tego miejsca chciałbym również polecić warsztat panów Maruniak w Smochowicach. Przed zakupem przejrzeli auto mega dokładnie i w sumie nie drogo.
Do zobaczenia na drodze!![]()
@ Mój ALF
Witam dziś z wielkim żalem porzegnałem swoja belle a co idzie za tym na jakiś czas pewnie znikne z forum dlatego wszystkim chciałbym podziękować za spoty w szczególności Czarkowi i Mironowi za współprace przy organizacji zlotu mam nadzieję że jeszcze kupię bellę ale na razie potrzebuję troszkę innego autka!!Pozdrawiam