Dzisiaj między wyjazdem z Cukrowej, a rondem Hakena chyba wojsaw, ale jechał schowany za czymś większym i w ostatniej chwili dopiero zauważyłem![]()
Dzisiaj między wyjazdem z Cukrowej, a rondem Hakena chyba wojsaw, ale jechał schowany za czymś większym i w ostatniej chwili dopiero zauważyłem![]()
Jeżeli to było przed 19tak to sem ja wratił do doma. Ale ja pod słońce nic nie widziałem
tylko tył TIR-a.
Ostatnio edytowane przez wojsaw ; 18-09-2009 o 20:09
Jeśli mamy być dokładni to bardziej po 18 niż przed 19, ale raczej to byłeś Ty![]()
W czwartek srebrna 156 na niepodległości wystartowała od placu żołnierza, do bramy.
Ładnie wystrzeliła, przyjąłem się też, ale Audi było szybsze.![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Dzis w godzinach wieczornych 156 2,5V6 na ZGLach wyjezdzająca z Gryfina w strone szczecina... ale kolo jakis nie ten teges....
wczoraj szczecin na struga na parkingu przy biedronce srebrna 156 na szybach naklejki alfa romeo club pozdrawiam
dzisiaj czerwona 155 kolo Potulickiej, Odmachane![]()
Przedwczoraj, tak o 22-23 na wałach czerwono karminowa ospoilerowana 156właściciel rozmawiał przez telefon wiec nie trułem
.
wczoraj mysłowice okolice centrum-4 pozdrawiałem strebrną alfke 156 rej SPI ale koleś chyba nie zajarzył![]()