Widzę że coś się ruszyło i pogoda jest ok więc może w przyszły weekend coś robimy?
Przyszła sobota? Jakiś grill czy coś![]()
Jestem za . Oby tylko pogoda dopisała bo ten weekend jak zwykle - deszczowy po upalnym pracowitym tygodniu . Tylko mi sobota odpada ze względu na chrzciny mojego nowego Alfaholika![]()
No to piątek? Można się spotkać tam gdzie rok temu, na kopcu albo... jakieś propozycje?
Po wczorajszym gradzie wielkości piłek golfowych musi być trochę słońca dla równowagi![]()
Bednar ja w piątek pracuje a niewiem o której wróce bo moja praca nienormowana dlatego lepiej by mi pasowało w niedziele . Pozatym w niedziele możemy zrobic na spokojnie grila , bez pospiechu . Co do miejsca to "gruzowisko" z zeszłego roku może lepiej odpuscic -szkoda opon . Nie lepiej skoczyć na kopiec??? Blisko i teren dobry na grilowanie . No chyba ,że zdążymy obczaić "Zajazd pod Dębem" który kiedyś proponowałem . Więc sugeruje zrobić ankiete odnośnie czasu i frekwencji - kto się pojawi. Zeby nie było tak licznego zgromadzenia jak ostatnio. I chłopaki - grilujemy!!!
Ja dzisiaj po karkóweczce z grilla i piwku, a że było całkiem smacznie więc za tydzień grilla nie odmówię
No to niedziela myślę że chyba wszystkim w sumie najbardziej przypasuje. Kopiec bo chyba każdy wie jak tam dojechać.
Więc 30.06 o 17:00 zaczynamy grilla pod kopcem.
Wpisywać się kto przyjedzie
Na kopcu też grill to już ekipa spora na 100% będzie![]()
Ostatnio edytowane przez Bednar ; 24-06-2013 o 10:41
1. Nazar - sam z wusztem i Lech Free ( czas jeszcze uzgodnimy bo 17 może być deczko pózno - proponuje sugerowanie przez chętnych i finalnie się zaklepie godzine )
PS. Rustupl jak nie przyjedziesz tym "-30mm" to cie wyeksmitujemy z bytomskiego grona i wogóle z Bytom City![]()
Ja nie wiem czy sam czy pewna alfaholiczka się ze mną zabierze ale wuszt na pewno przyjedzie ze mną![]()
Postaram się wpaść w niedzielę...