troche zdjec nowych QV-ek![]()
fajne fotele w Julce....a tak poza kolorem i znaczkiem qv kolo zegarow to nic sie nie zmiania....
http://www.youtube.com/watch?v=qqo4mOQTIAg
Poza tym, że silnik ma blok aluminiowy i zmienili wydech na ładniejszy...![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
To faktwydech licho wyglada w standardzie...
Ja juz popytuje czy w dieslu savali moze same koncowki wymienic bo sa pikne :p
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
A te co dostane to za cienkie troche...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
2010 Giulietta 1.4 TB progression + dodatki + SAVALI tuning 144KM / 257Nm
2014 Giulietta 2.0 JTDM 175KM TCT Exlusive + (sportiva QV, premium, pakiet wlokna weglowego, dodatkowe spoilery)
Miałem okazję oglądać dzisiaj w salonie Giuliettę po lifcie. Co mi się podobało:
1. Nowe fotele - nieźle wyglądają, mają lepsze podparcie ud i trzymanie boczne. Duży plus.
2. Wyświetlacz radia dotykowy w standardzie dodaje nieco świeżości.
3. Ładniejsza kierownica z grubszym wieńcem.
4. Wyjście USB w tunelu środkowym
Co mnie rozczarowało:
1. Nowa kierownica ma wstawki z polakierowanego plastiku a nie aluminium, jak na premium nie przystoi. Do tego skóra wydaje się gorszej jakości niż w starej, (wydaje się być ekologiczna)
2. Nawigacja 6.5 cala nieco rozczarowuje jak za 6 tys. Trochę za mały ekran jak na dzisiejsze czasy.
3. Nie ma teraz w opcji aluminiowego frontu deski rozdzielczej, który w mojej ocenie był największym smaczkiem jakościowym w całej desce Giulietty. Nie wiadomo czy będzie chociaż w nowej QV.
4. Nie zrobili nic z dźwignią ręcznego.
Podsumowując coś tam poprawili ale szału nie ma. Mogli się bardziej przyłożyć, szczególnie do materiałów w kabinie które nie zostały poprawione. Szkoda.
Niestety, ale przyznam, ze i tak wole nowa od starej. Nawet z tym plastikiem.
To akurat kwestia gustu czy wystarczy czy nie. Ostatnio przyuwazylem ze biorac Navi nie dostaje sie odtwarzacza CD. Niby w czasach wszechobecnych mp3 nie jest to duzy problem, ale dla mnie osobiscie bylby.
Niestety
Owszem, ale jak dla mnie to i tak duze plusy, wprowadzone zmiany w MY14. Trzy rzeczy ktore mi sie srednio podobaly przed MY14: fotele, radio i S&S ktorego sie nie dalo permanentnie wylaczyc.
Nie ma CD? Ale wtopa...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja wiem że chcą sie przestawiać na te internetowe odtwarzacze i tak dalej, ale uważam że to troche paranoja.