Pozdrowienia dla kierownika z czerwonej 146, która uciekła mi dzisiaj z parkingu przy com- com zone.
heh
trzeci raz już ostatnio
159 Police
Sosnowiec DK 94 okolice szpitala górniczego http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=...00224&t=h&z=19 o tutaj ( mieli tojotke avensis na braniu )
pozdrowiłem ale bez odwzajemnienia
to kierownika ciemnej 147 chyba SO... dziś ok 7.55 pod realem w dgawaryjne z jednej i drugiej
![]()
a ja chce pozdrowic kierowcow dwoch alfek 147 przed FL , stojacych obok siebie jedna na rameczkach w kolorze srebrnym obydwie ()chyba) ciemno bylo to juz nie rozroznialam,w bielsku na ul. stojałowskie o ogodzinie ja wiem 19, 20 cos kolo tego
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Kolo 21 machalem koledze w ciemnej 145 na rondzie matecznego - przypatrywal sie, ale nie wiem czy zauwazyl o co chodziRameczki byly. Ja polecialem w kalwaryjska.
@Lubomir
O proszę, dzisiaj wychodząc z roboty przy bardziej przerzedzonym parkingu zobaczyłem w takim razie Twoją Alfę. Już cisnąłem z wizytówką, ale zauważyłem klubowe ramki. Tyle się człowiek najeździ i trafi na klubowicza raz na ruski rok, a tu proszę, w tym samym budynku się pracuje. Pozdrowienia, może kiedyś na siebie wpadniemy![]()
Duże pozdrowienia dla kolegi z Alfy 156 czarnej (ciemnej)za urozmaicenie przejazdu z Sosnowca aż pod tunel Katowice (potem mnie już przyblokowała ciężarówka :/ )
Kolega ramek nie miał ale na moje długie odpowiedział awaryjkami więc ktoś obeznanyi zakręty świetnie wzięte
Ktoś od nas?
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdr. dla kolegi na ramkach 155 ciemna zielona pod city poitemGrzesiu to chyba ty?