Jeż, Tobie nic mocniejszego raczej nie służy![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Jeż, Tobie nic mocniejszego raczej nie służy![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
To dla niego sok marchewkowo-jablkowy![]()
Jeż po wódce ma różnego rodzaju schizy ze sprzętem gaśniczym![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
tak jasne, magik delikatnie mowiac skoncz temat bo co innego gdyby temat dotyczyl ciebieanyway i tak bardziej rozsmieszyl mnie inny tekst ale temat zamkniety. nastepnym razem mniej sie bede przejmowal
Pomijając wszelakie animozje, nikt się nie pisze? Szejm on ju. Sam się napiję![]()
Cwaniakuje bo auto odstawił do warsztatu![]()
Heja kto byl dzis na bora? Musze was jakos rozpoznac na forum![]()
Był ktoś tej zimy już na lotnisku w czyżynach? Jak z dojazdem/wjazdem?
wschodnia mozna wjechac na 100% a zachodnia widzialem ze wjezdzal ktos tam ale podobno jest ogrodzone. a dojazd jest ;]
Od strony Comarchu itd da się na lajcie wjechać. Tzn jakiś wysoki samochód nie wjedzie, bo drut od ogrodzenia naciągnięty - ale 156 wjeżdża bez problemuDziś jeszcze mało śniegu, zbyt nierówna nawierzchnia, co nie zmienia faktu że ślizgać się już da
Swoją drogą, brama od Bora Komorowskiego otwarta, bo w niej jakieś łebki choinki sprzedają - 24/h tam chyba są![]()