Moze co dwa tygodnie i jakiś harmonogram z datami tak jak ma łódź ?
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Moze co dwa tygodnie i jakiś harmonogram z datami tak jak ma łódź ?
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Mądry pomysł , naszym zdaniem raz w miesiącu wystarczy, tylko co z niego wyniknie ? Niech wypowiedzą się jeszcze inni .
Dodatkowego spota zawsze można zrobić![]()
Dwa razy na miesiąc jest spoko. Tylko... czy sfera jest dobrym miejscem? Ile razy już było, że chciało się dłużej porozmawiać a najpierw zamykali sferę a później gasili parking... choć była zima. A teraz lato się zbliża też tak zimno nie będzie... poza tym może trzeba pomyśleć, żeby raz na czas w jakimś klubie przy piwku usiąść? ;-)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Pomysł ciekawy, w sam raz taki dla mnie bo i tak często nie bywam![]()
Mam doświadczenia z innych spotów że jak coś jest często szybko się nudzi. Pisząc w taki sposób ludzi nie będzie więcej. Byłem raz i zauważyłem od razu że frekwencja powala. Co tygodniowe spoty nie mają sensu moim zdaniem i mam prawo tak mówią mimo że jestem TU świeży.
Łoo, chwilę mnie nie ma i już dym
Więc po kolei:
bartol44 - W okolicach BB mamy tak ciasne i zaprzyjaźnione grono, że nie spotykamy się dla frekwencji, a stało się pewną niepisaną tradycją, że jak chcesz spotkać kolegów to przyjeżdżasz w piątek na 19 do Sfery IV piętro. I nikt nikogo nie prosił o zmiany. Działa tak od ilu - dwóch lat? Nikt nie narzekał, aż zjawiłeś się Ty. Nie ma mnie w kraju raptem 3 miesiące a nie mieliśmy okazji się poznać, stąd prosty wniosek: troszkę za krótko jak na rewolucjonizowanie koleżeńskich spotkań. Już ochłonąłeś? To posłuchaj propozycji: chcesz przyjeżdżać co dwa tygodnie - przyjeżdżaj co dwa tygodnie. Nikt nikogo nie zmusza i na tym polega urok naszych spotów
gheck - poznaliśmy się, prawda? po nicku nie kojarzęchcesz na piwo? zaproponuj konkret, zorganizuj, przecież nikt nam nie każe siedzieć w sferze
punkt zborny za to jest idealny, bo znany wszystkim i funkcjonujący od dawna. Chcesz pogadać dłużej? Zaproponuj, albo po prostu gadaj. Raz z Socikiem do 2 na parkingu sfery siedzieliśmy.
Marcin - ale ze mną na spota pojedziesz, c'nie?![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Noo ... jak Grzesiu będzie to i my się pojawimy ;-)
Czyli do piątku ....narka .
Marcin a Tobie przywieź to coś dobrego ? będziesz na pewno ?
Ale Gregory bedzie nie w ten tylko w następny pt jak dobrze zrozumialemZ reszta w ten pt ja tez nie dam rady. W za półtorej tygodnia jak najbardziej reflektuję na cos dobrego
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...