Znom - omijom łukiem
cholera. własnie tydzien temu oddalem tam alfe
a czemu konkretnie?
Nieopodal masz ITALAUTO. jeśli gdzieś zostawiać bellę to to jest dobre miejsce. ASO tak jak napisał bocian omijać z daleka. Drogo i jakość usług też nie pozwala
Wysłane z mojego GT-B5330
hmm a może rzeczywiście coś w tym jest? https://www.youtube.com/watch?v=19r55M2v6yc
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
W zwykłych serwisach chyba się bezgotówkowo nie da. Z resztą co ja się tam na tym znam. Na szczęście jeszcze takich napraw nie miałem. Jak Ty nie płacisz to niech robi ASO. Przynajmniej będziesz miał jakąś gwarancję.
Koledzy i koleżanki mały problem... no w sumie nie mały - Motor Control System Failure, czy może ktoś dzisiaj zabrać na 3stawy lapka z kablem żeby odczytać kody z kompa w Alfie?![]()
Witam
Ja nie posiadam takiego sprzetu, ale będę dziś na Zielonymtak wiec do zobaczenia, kto jeszcze dziś ruszy swoje 4 litery ???
Pzdr![]()
Halo halo,
Ma ktos jeszcze ramki na sprzedaz i bedzie dzisiaj? Chetnie kupie!
Do zobaczenia![]()