No właśnie. Trzeba się ogarnąć szybko bo termin już blisko.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
No właśnie. Trzeba się ogarnąć szybko bo termin już blisko.
Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
No właśnie. Niedziela tuz tuż a tu cicho jak makiem zasiał...
ja z chęcia przyjadę ale jak ten grill będzie o 12-14 bo na 20 do pracy lecę więc bylo by miło wrócić do domu przed 17 i jeszcze przymknąć oko![]()
[
Mnie nie było ostatnio na kilku niedzielnych, ale z tego co czytałem to był plan na grila od maja z tego co kojaże, ktoś miał sprawdzić jakieś ciekawe miejsce i jak to wygląda na dzień dzisiejszy ??
Grille które ogarniał Vikadan w poprzenim roku były dopracowane na tip top, a w tym widzę ,że jesteśmy w polu :/
Kacu miał podjechać obczaić miejscówęPozostaje też Lublinek - nie było tam źle. Tylko skoro nie ma jednego organizatora to trzeba się jakoś we własnym zakresie zorganizować... niech może każdy weźmie co ma: grille, węgiel, jakieś żarło. Co się z tego zbuduje
![]()
Miałem ale sesja mnie pokonała i nie było czasu kiedyjutro moge jak coś tam podjechać i cyknąć fotki
My możemy zabrać grila i węgiel,zależy ile osób będzie chętnych myślę ,że jakieś 20 kiełbasek wejdzie na raz na grila może trochę więcej i podobno na lublinku jest fajna miejscówka nie wiem nie byłam,ale tak słyszałam.
No ja byłem fotki wstawie jak wróce. Generalnie to sie nie zmieścimy jak nas będzie więcej niż 15 aut poza tym knajpka co tam jest dzwoni na policje jak ktoś rozpala grilla więc tu raczej odpada. Pozostaje to co tam jest na lublinku lub tam gdzie w zeszłym roku kończyliśmy
Dla mnie Lublinek pasuje![]()
Jeśli o nas chodzi to również jak najbardziej może być.