Trochę offtopa:p jestem ciekawy ile będę musiał czekać na "wizytę" w Italauto... Jak będzie masakra terminowa to chyba się wyłamie i uderzę do AutoItal na Hallera...![]()
Trochę offtopa:p jestem ciekawy ile będę musiał czekać na "wizytę" w Italauto... Jak będzie masakra terminowa to chyba się wyłamie i uderzę do AutoItal na Hallera...![]()
Jak by ktoś miał drugi komplet ramek to ja też bym przyjechał i kupił![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Bocian, sprawa wyglądała tak Motor Control System Failure - Go to serviceOdpaliłem, jechałem z 10km bez problemu wyjechałem na drogę szybkiego ruchu - nie pałowałem silnika kompletnie bo zimny i nagle taki komunikat... Oczywiście jak chciałem depnąć to brak mocy. Tylko dziwi mnie jedno, że jak się nagrzała to wróciła moc i turbo znów ciągnęło. Auto jest po czyszczeniu EGR'a (pół roku temu), ma wymieniony termostat
![]()
Super Bocian!Dzięki, w Ital chcą 50zł za odczytanie błędu więc nie ukrywam, że byłbym wdzięczny, wolę ta kasę na ew. naprawę przeznaczyć...
![]()
... i na piwo dla bociana![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
No jasne!![]()