Umyłem, posprzątałem, polakierowałem wystającą część puszki tłumika srebrnym lakierem wysokotemperaturowym i jestem w trakcie malowania osłony silnika.
Umyłem, posprzątałem, polakierowałem wystającą część puszki tłumika srebrnym lakierem wysokotemperaturowym i jestem w trakcie malowania osłony silnika.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
spuszczony płyn chłodniczy z całego układu, i zalany nowy shell dynagel![]()
wysprzatalem autko w srodkua wczoraj Tomek nasmarował prowadnice w szybach, działa o wiele lepiej
doobry spontan nie jest zly
i fajne macie susły
![]()
Today we are living our future memories..
sprzedałem![]()
Moja dostała dzisiaj łozysko prawego przedniego koła, uciekałem przed idiotą wyprzedazającym i wpadłem na kraweznik, bałem sie o felge ale na szczęscie jest prosta...niestety łozycho dostało
Poza tym ogranicznik, lewy tył i przeglądzik przed zimąAlfka jest gotowana mrozy i sniezyce
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Założona nowa osłona pod silnik![]()
,,Wyleczona" skórka przez tapicera oraz ,,wypieszczona" przeze mnie odpowiednim środkiem. Teraz piękna i pachnąca. Jutro wizyta u innego ,,lekarza" w poradni (czyt. mechanik, warsztat) podłączenie pod kompa i sprawdzenie skąd u niej poranny kaszel
Mam nadzieje, że znajdę na to odpowiedź
![]()
Wymieniłem przednie wahacze, końcówki drążka kierowniczego i łączniki stabilizatoraNastępny wpływ gotówki przeznaczam na tarcze i klocki
![]()
Aktualnie jestem na etapie wymiany elementów zawieszenia, tuleje tył i sprężyny kpl przy okazji zostawiłem trochę skóry z rąk na samochodzie - jak ja kocham ześlizgujące się klucze
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...