Strona 34 z 145 PierwszyPierwszy ... 24252627282930313233343536373839404142434484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 1441

Temat: Android Auto

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio 280hp

Domyślnie

Odebrałem auto w sobotę. Miało być zaktualizowane ale wiadomo jak to jest...
    Wersja oprogramowania: 056.000.007 (TV i MV identyczne) w oprogramowaniu jest pozycja "Android Auto" w której mogę zmienić sobie kolor (dzień, noc, automatycznie)
    Mapy 991.8471 (te są stare na maxa... to już udało mi się sprawdzić)

Sloty USB sprawdzalem wszystkie.
    Ostatnio edytowane przez jedrzejnowak ; 11-06-2018 o 14:32

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

wersja jakby nowsza niz moja (choc mi niby sprawdzali I przed wydaniem auta, I po pierwszej wizycie po tygodniu na naprawe rozkladania lusterek; no ale nie widzialem osobiscie, tylko jak zapytalem to dostalem info ze nie bylo updatow dla mnie), choc moze w Stelvio numeracja wyglada troche inaczej? te ustawienia dzien/noc, to sa zawsze, nawet jak nie podlaczysz telefonu, dopiero po podlaczeniu ma przeskakiwac automatycznie na AA (wygada podobnie jakbys odpalil na telefonie bez podlaczenia) I wtedy jakbys wyszedl do glownego menu, to masz tez nowa pozycje Android Auto.

Map z tego co wiem w ASO nie aktualizuja przed wydaniem - tu sobie sam sciagasz po rejestracji na stronach mopar - to wiele GB (chyba z 15 do sciagniecia dla duzej navi 3D) a sam update trwa ze 2h w aucie z tego co czytalem.

Sprawdzales moze z instalacja wersji ARM zamiast ARM64 ? mozesz ewentualnie tez odszukac moj post ~ marca I sprobowac odinstalowac, potem odinstalowac updaty google services (jak sie nie da to tak jak ja gdzies tam administratorow telefonu usunac ktorys serwis googla) , potem zainstalowac AA, potem updaty google services (u mnie jeszcze restart telefonu byl potrzebny bo przestaly mi dzialac dane mobilne) I moze taki sposob instalacji cos pomoze?

a jak nie chcesz sie bawic, to umow sie do ASO, niech zorganizuja tel z AA I sami niech sprawdza I z tym walcza. a moze w salonie maja inne auto GIulie lub stelvio z AA? jesli tak to wybierz sie ze swoim telefonem tam I sprawdz czy u nich dziala.

skad jestes?
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio 280hp

Domyślnie

Jestem z Wrocławia powiedzmy.

Inne auto z Android Auto na tym samym telefonie dziala, czyli coś czuje że czeka mnie serwis... Sprawdzę jeszcze twój sposób, bo może akurat...

(mapy zaciągnąłem całe już, update to jakiś poroniony proces ale to osobny temat...)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

OK< pytalem bo gdybys byl gdzies z okolicy BB albo z miejsc w ktorych bede w najblizszych paru dniach, to bym sie mogl z Toba zgadac I bys sprobowal u mnie swoj telefon, a ja u Ciebie swój, no ale akurat we Wrocku nie bede szybko (pewnie gdzies na jesien dopiero odwiedzic kumpla)

skoro z Twoj telefon dziala z innymi autami (markami?), to odpusc przinstalowywanie samej apki I inne tricki, nie ma sensu. sens jest jedynie sprawdzic w innej Giulii lub Stelvio z AA. zgaduje ze w tym ADF Auto cos na stanie beda mieli albo w salonie, albo jakas demowke czy zastepcze? chodzi o to zeby gosciom w serwisie czarno na bialym pokazac, w aucie X dziala a w Twoim nie.

Wiem jak takie problemy psuja swieto posiadania nowego auta - sam mam klopot z rozkladaniem sie lusterek, juz 2 razy auto bylo w serwisie, poki co wiele nie zrobili a ja juz powoli trace cierpliwosc bo nie zapowiada sie zeby szybko ogarneli temat (a to urlopy, a to auta zastepczego nie ma a to nie wiedza co wymieniac itp itd)
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Stelvio 280hp

Domyślnie

Ok, wiesci z placu boju, nie dziala ani port w tunelu srodkowym, ani lewy port w schowku, za to dziala prawy port w schowku...

Dwa pierwsze tylko laduja i podaja jakis dziwny prad bo telefon krzyczy "podlacz oryginalna ladowarke".

No nic. Serwis Serwis

Użytkownik Rowerzysta Avatar sebol75
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce, 159JTDm150@192/405, 147JTD

Domyślnie

AA, CP w starszych autach....
    Dziś w serwisie dowiedziałem się ze starsze wersje Hw nie wspierają AA - Włosi zrezygnowali z możliwości upgrade bo nie działa to stabilnie.
    Za to
    Niebawem w sprzedaży pojawi się rozwiązanie od FCA polegające na tym ze będzie się dopinało jakiś dodatkowy moduł do radia,
    Informacja raczej pewna bo kierownik serwisu ma to w rozpisce na szkolenia dla pracowników

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Znawca Avatar azar
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta 1.4

Domyślnie

Piekło zamarzło. Włosi robią upgrade softu i elektroniki.
    Pewnie za 3k zł
    Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
    Jaram się, że jeździłem 147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
    Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Firste
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio FE 280 KM

Domyślnie

W sensie, że dla wersji, która nie miała nawet przewidzianego AA? Czyli FE?

Użytkownik Rowerzysta Avatar sebol75
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce, 159JTDm150@192/405, 147JTD

Domyślnie

No w tym sensie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Super 2.2 M-jet MT 180 KM '16

Domyślnie

mógłby ktoś to potwierdzić, w innym serwisie/salonie przy okazji? Dwa źródła bardziej pewne niż jedno.

Niemniej, to byłoby super. Taka trzyletnia Giulia z możliwością rozbudowy do Android Auto to mógłby być niezły kąsek