Koledzy rozmawiałem dzisiaj z jedną z "wyższych" głów Komendy Wojewodzkiej Policji w RzeszowieOczywiście tematem głównym nowe Alfy Romeo dla Policji itd
No i nie omieszkałem zapytac jak się ma sprawa z ramkami klubowymi i okazało się, że niestety nie mogą nic z takich gadżetów założyc na radiowóz. Przyszedł mi do głowy kolejny pomysł odnośnie zlotu, żeby jakoś miśków Alfa ściągnac na spotkanie ogólnopolskie Alfaholików. Zaproponowałem czy po naszym zaproszeniu mogliby się pojawic nową Alfą i np. zaprezentowac i przedstawic nam nowy nabytek, a ponadto żeby tylko wizyta nie odbyła się czysto towarzysko napomknęliby Nam o najnowszych zmianach w kodeksie drogowym itp taka szkółka z zakresu bezpieczeństwa ruchu drogowego
Pan mnie poinformował, że do Biłgoraja niestety podkarpacie nie może wysłac radiowozu i miśków, bo to inne województwo, ale z racji tego, że inicjatywa co najmniej świetna myśli, że to ma przyszłośc- tylko pasuje sie zgłosic do komendanta policji w Lublinie pogadac z nim i raczej nie byłoby problemu, żeby załatwic taką wizytę służbistów nuova Alfa 159
Teraz pytanie do Was co o tym myślicie? Czy ktoś z Lubelskiego da radę podjechac i popytac na komende? Czy każdy się boi wizyty na "dołku"
Reasumując rozmowa była długa, dosyc przyjemna po czym Pan mnie zapamietał nie z imienia i nazwiska, a jako Maciek-Alfa Romeo![]()