no .... i to mozna nazwac kolem, czyni robote jak trzeba ... w 159 zakladac mniej niz 18 to absurd jest![]()
no .... i to mozna nazwac kolem, czyni robote jak trzeba ... w 159 zakladac mniej niz 18 to absurd jest![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
Oryginalne Ti ... 255,35,19 a trzyma sie drogi na zakretach az miloooooo
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
Rozgladam sie teraz za takim kompletem od MOMO...http://www.ebay.de/itm/4x-Alufelgen-...item4ab4bbf4f5
Jak dla mnie-kozakTylko najlepiej rowniez 19
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:26 ----------
Mysle ze natakich kolkach moje kombyby niezle wygladalo...
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
MOMO ogolnie ma fajne aluuuski![]()
mysle ze oryginal najfajniejszy.co jak co ale AR najlepiej wyglada na oryginalach przynajmniej wedlug mnie
odpustowe te momo...
Org 19" są najładniejsze, chyba nie widziałem na 159 takich które by mi się bardziej podobały i gdyby nie to że moje auto ma być troche wygodne to takie by u mnie zagościły![]()
Ostatnio edytowane przez dudu$ ; 09-03-2012 o 10:53
Niewiem czy przewinela sie ta strona wiec zapodam...jest troche kol do Alfy,mozna sobie porobic wizualizacje
www.reifen.com/de/RimAL/ListVehicleManufacturers
Model,kolor itd
OT:
Oby się tylko nie okazało, że Twój zleceniodawca odłoży zakup felg na bliżej nieokreślony czas... Bo wtedy tyle roboty psu w d***!![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Długo nikt nie chciał przeszczepiać felg,uznałem nawet ,że wszyscy już są do wiosny przygotowani...i byłem trochę tym rozczarowany.Dobrze,że są jeszcze tacy na których mogę liczyć bo mam przy tym trochę zabawy...
Pozdrawiam.