ooo to dobrze, bo pod stadionem Włókniarza żaden kibic Stali nie czuje się bezpiecznie![]()
ooo to dobrze, bo pod stadionem Włókniarza żaden kibic Stali nie czuje się bezpiecznie![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ta ulica. poprawnie to SŁONECZNA a nieops: (ul. Slonaczn)
KaKa
<haha> brawo tak trzymać , odpowiednia oprawa musi być !!! Będzie ładna sceneria do zdjęcia grupowego :mrgreen:Napisał AR_33
Kate z tą dziką bestią to trochę przesadziłaś - brzmi jak prowokacja :mrgreen: , będzie to chyba najmłodsza uczestniczka zlotu, na dowód przedstawiam zdjęcia :Napisał Kate
Ogłaszam następujący konkurs.
Kto zgadnie jak ta białowłosa ma na "imię" otrzymuje ode mnie pełną skrzyneczkę złotego napojuDD . Zaznaczam iż wiąże się z ....
![]()
Alfa lub Bella
Casberga pije![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Alfetka lub Fałka![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Konkurs nie był trudny jak widzę , padła prawidłowa odpowiedź - wygrana do odbioru na Zlocie <piwo> . I kończę OT bo mi się jeszcze zbierze lanie <patykiem> .Napisał bobryt
Mi się niestety trochę spaprały plany w związku z pracą i nie dostanę urlopu w piątek.Wyjadę z Wawy gdzieś koło 16-tej, więc dołączę do Was w trakcie ogniska dopiero. Miałbym prośbę do kogoś z organizatorów/uczestników o podanie nr telefonu na PW, na wypadek, gdybym w ciemnościach miał problemy z odnalezieniem Waszej wesołej ekipy.
![]()
Moja Alfunia miała kolicje... Kumpel przy wspólnym wyjeździe z parkingu wjechał mi pod koła jak cofałęm i sie zatrzymał, no oczywiscie nie zdązyłęm i BUM..... mi prawie nic tylko 2 ryski i odprysk lakieru, u niego gorzej...
ALE TRUDNO PRZEŻYĆ gdy moje dziecko sie nawet skaleczy...))
Jak ja się teraz pokażę na zlocie;P![]()
chetnie bym dolaczyl do imprezki ale poszla rolka na napinaczu do paska wieloklinowego i po impprezie bedzie dopiero we czwartek buuuuu