No wlasnie blaupunkta na 10 cd w bagażniku
No wlasnie blaupunkta na 10 cd w bagażniku
witam mógłby ktoś pokazać lub napisać jak ma podłączoną swoją navi ory chodzi mi o kostkę z zasilaniem prosiłym chociaż o dokładne zdjęcie
mam dwa pytanka
Chce założyć oryginalną navi
Mam teraz radio z blue&me
Czy navi ma już wbudowane b&m czy musi zostać to stare?
drugie pytanko czy po dokupieniu navi konsoli i anteny gps wsystko odpali bez problemu tzn np starzałki na wyświetlaczu między zegarami itd?
Jak dasz navi , nie będzie możliwości posiadania Blue & Me. Jedynie emulator z BT.
Dlatego zamiast wydawać kasę na fabryczną navi i przekładkę konsoli lepiej kupić jakieś sensowne niefabryczne radio 2 din z navi. Będzie bardziej funkcjonalne niż fabryczna nawigacja.
czyli fabryczna navi nie ma opcji sterowania glosem?
Chce aby sterowanie z kiery dzialalo wyswietlacz miedzy zegarami tzn info o stacji radiowej i strzalki od navi
Fabryczna navi Connect Nav + nie ma wbudowanego Bluetooth i nie można do niej podłączyć b&me. Ma telefon w sobie i wejście na kartę sim. Nawigacja może wyświetlać strzałki między zegarami.
to nie wiedziałem że nie ma b&m
już mi się odechciało bo b&m bardzo sprawnie działa i szkoda go wywalać
dzięki za info
Zainteresowałem się takim wynalazkiem, bo bardzo mi odpowiada z opisu:
http://tiny.pl/gdkbm
Orientuje się ktoś, jak taki sprzęt 2 din będzie pasować w miejsce ConnectNav?
Czy do działania sterowania z kierownicy przy stacji GMS 6321 potrzebny koniecznie jest moduł? Z tego co wiem, w naszych alfach kierownica a raczej jej przyciski idą po CAN'ie, więc wychodzi że tak. Obecnie bez modułu, radio nie działa bez zapłonu, ktoś kiedyś z tego co pamiętam pisał, że po użyciu tej kostki ten problem mija i radio można włączyć bez zapłonu.
Jeszcze jedno pytanie, czy po podlaczeniu modułu, wróci mi informacja na wyswietlaczu o nadawanej stacji?
Pozdro