Strona 34 z 83 PierwszyPierwszy ... 242526272829303132333435363738394041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 823

Temat: Co planujecie kupić po Alfie 159 ?

Użytkownik Romeo Avatar murgal
    Mieszka w
    Sandomierz/Wrocław
    Auto
    159 2.4 Berlina

Domyślnie

Czy ja wiem, zwykle starsi ludzie wymagają od auta komfortu, a sportowe auta żadko kiedy go gwarantują.
    Moje wściekłe 2.4

Budowa stron internetowych, sklepów itd. > Maniak Design Studio

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

No to masz w domu komfortowe wozidło ale i sportowe auto dla przyjemnosci. I wszystko gra. Mój wujo tak ma, facet ma 65 lat i w garażu toyote avensis kombi a przed domem stoi ford cougar. I daje radę. Nie ma reguł.
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Znawca Avatar karmal
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Maserati Ghibli S 3,0 410KM

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    No to masz w domu komfortowe wozidło ale i sportowe auto dla przyjemnosci. I wszystko gra. Mój wujo tak ma, facet ma 65 lat i w garażu toyote avensis kombi a przed domem stoi ford cougar. I daje radę. Nie ma reguł.
    Wszystko zależy od grubości portfela i czy Cię motoryzacja kręci czy nie

Łada Niva prod. 2010 w posiadaniu od 02.2017 )

Aktualnie Maserati Ghibli S

Użytkownik Znawca Avatar szewi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

ja juz znalazlem swoja alternatywę….W sumie szybciej niz zakaladalem. Dzis odbieram swoją nową "kochankę", a bedzie nia piękne czarne BMW 335i hardtop cabrio w sportowym M pakiecie i automacie z manetkmi przy kierownicy, navi idrive, itp.
    Na nowa troche szkoda az tyle kasy no i musialbym jeszcze sporo czekac, przeklakulowalem i stwierdzilem ze uzywana ale sprawdzona, nie od handlarza tylko tez pasjonata da mi tez duzo frajdy, tym bardziej ze po swojej 9tce to wybredny sie zrobilem.
    Z tylu co ciekawe moga komfortowo podrozowac dorosli pasazerowie, przetestowane, bo jest sporo miejsca na nogi.
    z dalszych plusow to nie trzeba bedzie znowu robic ringow
    Podwojnie fabr. doladowany benzynowy 3 litrowy R6, przy sportowym fabr wydechu wersji M brzmi oblednie (szczegolnie przy otwartym dachu), seryjna moc 306 km i 450 nm potwierdzona na hamowni (ktora w prosty sposob programem podciagne do 360 / 500 ale to spokojnie, najpierw bede musial ogarnac fabryke i naped na tyl…
    V max bez ogranicznika ponoc wyciaga 270 (tarcze nawiercane, ceramiczne klocki, sportowe zawieszenie), 0-100 osiaga po 5 sek z groszami
    A najlepsze w tym jest to ze ten samochod wyglada naprawde niepozornie, demon i banan pojawiajś się jak sie doda mocniej gazu - jak sie nim jedzie normalnie nawet sensownie pali, dzis w trasie zreszta bede wiedzial co i jak ))

Mozna posłuchac jak brzmi ten silnik tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=TaYu4rM6y_4
    Ostatnio edytowane przez szewi ; 22-07-2014 o 13:11

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Gratulacje Marcin, to już coś konkretnego pod maską
    Wrzucaj foty bestii !
    "A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
    J.Clarkson

Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
    Brera Team Poland - Facebook Group

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał szewi Zobacz post
    ja juz znalazlem swoja alternatywę….W sumie szybciej niz zakaladalem. Dzis odbieram swoje nowa "kochankę" a bedzie nia piekne czarne BMW 335i hardtop cabrio w sportowym M pakiecie i automacie z manetkmi przy kierownicy, navi idrive, itp.
    Na nowa troche szkoda az tyle kasy no i musialbym jeszcze sporo czekac, przeklakulowalem i stwierdzilem ze uzywana ale sprawdzona, nie od handlarza tylko tez pasjonata da mi tez duzo frajdy, tym bardziej ze po swojej 9tce to wybredny sie zrobilem.
    Z tylu co ciekawe moga komfortowo podrozowac dorosli pasazerowie, przetestowane, bo jest sporo miejsca na nogi.
    z dalszych plusow to nie trzeba bedzie znowu robic ringow
    Podwojnie fabr. doladowany benzynowy 3 litrowy R6, przy sportowym fabr wydechu wersji M brzmi oblednie (szczegolnie przy otwartym dachu), seryjna moc 306 km i 450 nm potwierdzona na hamowni (ktora w prosty sposob programem podciagne do 360 / 500 ale to spokojnie, najpierw bede musial ogarnac fabryke i naped na tyl…
    V max bez ogranicznika ponoc wyciaga 270 (tarcze nawiercane, ceramiczne klocki, sportowe zawieszenie), 0-100 osiaga po 5 sek z groszami
    A najlepsze w tym jest to ze ten samochod wyglada naprawde niepozornie, demon i banan pojawiajś się jak sie doda mocniej gazu - jak sie nim jedzie normalnie nawet sensownie pali, dzis w trasie zreszta bede wiedzial co i jak ))

Mozna posłuchac jak brzmi ten silnik tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=TaYu4rM6y_4

fajna, co prawda siedziałem jedynie w czerwonej 2.8 i z tego co widziałem dawal rade wiec mysle ze 3.5 daje rade tym bardziej Rozumiem ze z premium selection ?

Ogolnie wszystko co niefajne w tym aucie to cena Przy tym nawet wszystkomajaca alfa na wypasie i tak wygląda tanio

Użytkownik Romeo Avatar interside
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    AR 159SW 1,9jtdm 8v

Domyślnie

szewi będziesz śmigać jak boguś

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

jaki boguś? Powiem krotko Buma (Bawarka, slyszalem juz rozne okreslenia kocha przyśpieszać i nie sadzilem ze mi tyle frajdy sprawi taka glupia przejazdzka, w zasadzie mam ochote wymyslac sobie jakies trasy, byle tylko sie nia przejechac (dawno tak nie mialem……Automat to jest to szczegolnie w trybie sport i manetki przy kierownicy. A teraz mniej fajna sprawa, spalanie ma sie nijak do tych o ktorych pisza (tj spalaniu 10 czy 12 litrów to mrzonki). Wczoraj w trasie spalanie 15,7fakt nie oszczedzalem jej… ale prowadzenie, radość, dzwiek silnika, wkrecanie na obroty, radio niepotrzebne
    Rozkladanie i skladanie dachu to jest dopiero transformers…

EDIT. rozwazalem tez maserati QP - to swietne auta fakt, też byłem zakochany, ale powiem tak, wg mnie tylko jakies w miare swieże GT lub nowsze Ghibli (tylko za tą kasę ile kkosztuje Ghibli dostaniecie 2-3 auta które dadzą Wam co najmniej podobny fun
    Quattroporte - szczególnie te starsze to straszne kapcie niestety się robią po tych kilku latach (w srodku czułem się jak w alfie 166 bez urazy dla tego wspaniałego wozu, wg mnie nawet wnętrze 166tki przebija QP).
    Po ogledzinach bardzo szybko się wyleczyłem z maserati.
    Ostatnio edytowane przez szewi ; 20-07-2014 o 12:04

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Szewi to kiedy sie zaprzentujesz w nowym nabytku? Chetnie bym sie przejechal z Toba tym cackiem

Sent from my iPhone

Damn... Zabrzmialem jak typowa blacha

Sent from my iPhone
    Born to be wild.

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa

Domyślnie

zeby nie kontynuować juz OT - jak sie nadarzy jakiś spot, nie wiem pod narodowym, czy gdzie to sie teraz odbywa...