no ja brałem 2 x 100 mm , tak w razie czego, może 76 faktycznie wystarczy. Niestety nie pamiętam jakie obejmy zamawiałem, w każdym razie były mniejsze. Polecam zadzwonić do fmic i oni spokojnie pomogą dobrać obejmy![]()
no ja brałem 2 x 100 mm , tak w razie czego, może 76 faktycznie wystarczy. Niestety nie pamiętam jakie obejmy zamawiałem, w każdym razie były mniejsze. Polecam zadzwonić do fmic i oni spokojnie pomogą dobrać obejmy![]()
Panowie zakladal ktos juz do 147 150KM czyli 16v?
Wczoraj zamontowałem górę do GT (rurka była od 147 150KM) i jeśli ktoś będzie także montował takową rurkę w GT, oraz zamawiał łączniki z FMIC, to chyba lepiej wziąć te 100mm (ja kupiłem 76mm) bo rurka jest troszkę za krótka. Co do obejm, radzę wziąć jednak te 64-67mm, wczoraj przy montażu wciskały się na styk, także nie wiem jak byłoby z węższymi.
czyli do T przypasila z tym ze laczniki musza miec 100mm,zgadza sie?![]()
Założyłem rurę górną oraz silikonowe łączniki o długości 100mm. Jak zwykle niezdecydowanym - polecam !!!
![]()
Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 02-09-2012 o 17:35
Kurcze pracuje ostatnio od rana do nocy i styrany po robocie z lenistwa niesprawdziłem...więc zapytam tych co montowali w 147 8v ... jakie średnice łączników i opasek? będę wdzięczny za link równieżPozdr
misiu7911 - i jak sprawa się rozwija odnośnie rurek do 20V?Mogę już zamawiać łączniki?
Planuję zamówić 4 sztuki łączników - długość 100mm, tylko pytanie czy średnica 54mm czy 57mm powinny być?
i do tego takie opaski:
http://allegro.pl/obejma-sgb-64-67mm...595482229.html
Ja mam tylko pytanie:
Gdzie kupujecie łączniki silikonowe średnicy 54mm, ale o długości 100mm? Ja nie mogę nigdzie znaleźć...
Zrobiłem dokładnie tak jak napisał fazi![]()