troche daleko... moze ktos zna kogos po zachodniej czesci wisly? Jakos do domu trzeba wrocic![]()
troche daleko... moze ktos zna kogos po zachodniej czesci wisly? Jakos do domu trzeba wrocic![]()
Dostaniesz auto zastepcze :-)
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jesli to prawda [a ciezko mi uwierzyc] to ciekawe ile za wszystko zaplace![]()
A co masz do roboty. Duzo nie bierze. Zadzwon zapytaj się.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wlasnie numer znalazlam jutro bede dzwonic. Jak krzyknie tyle samo to bede szukac dalej. Jak nie znajde pojde do pabloDzieki na odp
Witam,
mam mały problem z hamulcami w MiTo mojej żony - zero wycieków a czasami przy delikatnym hamowaniu pedał wpada do połowy swojego skoku jakby płyn hamulcowy gdzieś uciekał. Poziom sprawdzony, układ odpowietrzony (w serwisie AR) nadal bez zmian.
Ktoś poleci mi mechanika z okolic W-wy kto ogarnie temat. Może ktoś miał podobny problem i wie co się dzieje?
Będę wdzięczny za informację.
Pozdrawiam.
macie namiary na jakiegoś blacharza/lakiernika który zrobi dobrze i w przyzwoitej cenie? Warszawa i okolice (najlepiej północna strona)
Do zrobienia podłoga, progi i 3 elementy do lakierowania.
NAJNOWSZE FILMY ONLINE bez limitów i bez rejestracji. Filmowe hity zaraz po premierze do obejrzenia online
http://ekinohd.pl
Witam. Szukam jakiegoś specjalisty co wymienia nie drogo szyby. Mam do wymiany szybę przednią, jadąc na urlop walnął mi kamyczek z drogi i jest pęknięcie na ok 30cm, więc trzeba wymienić. Jak możecie to podajcie namiar a jak wiecie jakie ma jeszcze ceny to już w ogóle bajka. Warszawa najlepiej Białołęka![]()
Elektryk - emulator zmieniarki
Czy ktoś może polecić elektryka w Warszawie, który ogarnął by podłączenie emulatora zmieniarki w Alfie GT?
Byłem już w jednym warsztacie, gdzie emulator połączyli, ale poza napięciem na urządzeniu nic więcej nie działa. Emulator firmy NVOX u kolegi z forum działa bez zarzutu....
Ktoś coś?
Ostatnio edytowane przez rastavman ; 09-08-2014 o 13:34