Tzn coś zamian 166 :-) Bo następcą to jest (i nawiązuje) do oryginalnej Giuli
Tzn coś zamian 166 :-) Bo następcą to jest (i nawiązuje) do oryginalnej Giuli
Pozdrawiam
K.Gajda(cra3y)
Alfa Giulia jest liniowo następcą 156-tki - takie jest moje zdanie. Co do SW jedni mówią, ze będzie pod koniec 2017 inni, że SW będzie ale uzależniają to od sprzedaży sedana. Moim zdaniem skoro się już weszło na rynek z samochodem to nie mozna się ograniczać do jednego typu nadwozia bo to się nie sprawdzi ze wzglądu na ilość miejsca w bagażniku. Ktoś kto kupi QV to jest inny klient, a wersje dla ludu musza mieć wybór poszerzony o SW.
nic nie jest następcą niczego, tak po polsku napiszę śmiesznie
159 przykładem: pojawiła się w miejsce niczego
Guilia obecnie tak samo.
Nikogo nie zastępuje w żadnej linii.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Stylistycznie nawiązuje do poprzednich modeli AR, ale nie następuje niczegoGiulie z 60', ewentualnie 75…
![]()
DTM tak jakby QV była dla kogoś za mało agresywnaOczywiście to tylko fantazja, ale oni byli najbliżej w wizualizacji przedpremierowo.
![]()
Właśnie wyrwało mnie z butów.. a raczej z drzemki.. Dzwoni bardzo miła Pani ogłaszając, że jest z AR Polska i czy mogłaby zadać kilka pytań..
Zarejestrował się Pan na stronie (ktoś wrzucał link do rejestracji na teoretyczne jazdy testowe..) i chciałabym Pana zapytać czy jest Pan zainteresowany zakupem samochodu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde? Wyjaśniłem, że w chwili obecnej raczej nie, po czym miła Pani zapytała mnie dlaczego? Odparłem, że cena w tej chwili jest dla mnie zaporowa.
Nie wiem czy w drzewku odpowiedzi nie przewidzieli takiej możliwości, ale Pani odpowiedziała:
-Dobrze, ale gdyby Pan w przyszłości zmienił swoje… aaaa.. ble…. yyy… (pomyślałem: "zarobki")… w każdym razie mam nadzieję że będziemy mogli jeszcze porozmawiać.. Dziękuję, do widzenia!
Widzę, że zaczęli także ofensywę marketingową… co jeszcze dziwniejsze - w tak krótkim czasie po premierze, w Polsce!
Do kogoś jeszcze dzwonili? (Gdybym nie był zaspany, powiedziałbym może, że tak!)