Witam

Czerwona Alfa 1.9jtdm 2007, 117000km zostala kupiona....tym razem przeze mnie

Powiem tak: silniczek w miare dynamiczny, prowadzenie autka swietne, wnetrze dobrej jakosci, wiec ogolnie jest git

Podczas zakupu dostalem gwarancje na pol roku, i juz wyczailem pare rzeczy do naprawy.... mianowicie: klima nie dziala, antena od radia nie dziala, podnoszenie lewego reflektora, lampka w schowku

, a teraz to co mnie naprawde straszy... podczas przyspieszanie na 2 gim biegu zacina sie na jakies pol sekundym, ale to sie zdarza tytlko czasami, powiedzmy, ze co dziesiaty raz i w granicach 3000RPM :/ nie wiem dlaczego, czasami mam tez odczucie ze raz przyspiesza lepiej a raz gorzej, ale to moglo mi sie tylko wydawac. Chyba w lewym tylnym kole cos buczy tak minimalnie, albo lozysko, albo hamulec tam o cos obciera, nie wiem. Poza tym to po wymianie rozrzadu z pompa wody, wieczorem zamawiam oponki Goodyear Eagle F1 Eagle Asymetric 2 i wlasnie mam pytanie, tutaj nie ma rozmiaru 225/50/17, tylko jest 225/45/17 i te o troszke nizszym profilu wezme, bo innego wyjscia nie mam...Hmmm moze Wy wiecie co mojej pieknej dolega... Pozdrawiam i witam w rodzinie