Czyja to bordowa giulietta mi nie odmachała na braniborskiej w okolicach 20tej dzisiaj? Przyznać się...![]()
Czyja to bordowa giulietta mi nie odmachała na braniborskiej w okolicach 20tej dzisiaj? Przyznać się...![]()
Dzisiaj około godziny 10 przed Strzelinem mijana Alfa GT, była łapka i światła![]()
Czyja srebrna/kremowa (cień był) Alfa GT parkowała tydzień-dwa temu we Wrocławiu przed cukiernią koło dworca PKP?![]()
A ja sobie dzisiaj wracam z Ząbkowic, ładnie ze świadectwem, i w Ziębicach pod starą słodką dziurką w rynku stała sobie AR 156 1.9jtd, na feldze jak dobrze widziałem ze 147'ki, na blachach DZA 96SW(chyba) i oczywiście w klubowych rameczkach. Pozdrawiam bo świetnie się prezentowałaa!![]()
srebrna 146 na ramkach jechała do Szklarskiej Poreby dzisiaj po 16.00
. jechałem z naprzeciwka białym busem-machałem.podejrzewam ze to kolega shakin![]()
Na przejeździe kolejowym w Kościelnikach mijana srebrna 147 FL była łapka odwzajemniona.
Pozdrowienia dla Pani ze srebrnej 147, widzianej dzisiaj na rondzie koło galerii świdnickiej. Teraz już wiem, kogo wziąłem kiedyś za flatbeet'a![]()